Kappersstoel 025

Productcode:
1110
Leverancierscode:
КР025
Beschikbaar:
Op voorraad

284,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar een comfortabele en betaalbare kappersstoel, dan is het model gepresenteerd op ems-beauty.es precies wat u nodig heeft! Kenmerken van het product bieden de klant comfort tijdens de sessie en de meester - gemakkelijke toegang tot de persoon.
Functionele functies

De KR025 kappersstoel is een verrijdbaar model op wielen met een hydraulische hoogteverstelling. Dergelijke apparatuur zal niet alleen gemak bieden aan de cliënt tijdens de sessie, maar ook het werk van de meester vergemakkelijken en gemakkelijke toegang tot de persoon bieden. Hoogteverstelling vindt plaats met behulp van een speciaal pedaal onder de stoel, waarbij de specialist niet veel moeite hoeft te doen.
Dankzij de brede zitting en stevige gewatteerde rugleuning kan de cliënt genieten van de procedure zonder een druppeltje ongemak. En dankzij de brede armleuningen kunt u uw handen zo plaatsen dat ze niet gevoelloos worden. Comfort wordt ook geboden door zacht schuimrubber in de stoel, dat niet vervormt en snel terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm. Ongeacht de teint en het lichaamsgewicht van de cliënt.
Speciale aandacht moet worden besteed aan de bekleding van de stoel. Aangenaam voor het lichaam, kunstleer is goedkoper, in tegenstelling tot natuurlijk leer, maar het heeft dezelfde sterkte en is gemakkelijk bestand tegen mechanische wrijving gedurende jaren. Bovendien is kunstleer gemakkelijk te reinigen van vuil en chemicaliën. En het laconieke ontwerp ziet er goed uit in het interieur van elk type. Vanwege al deze factoren wordt de kappersstoel KR025 beschouwd als een universeel model voor schoonheidssalons.
Een fauteuil kopen

Nadat u heeft besloten een kappersstoel te kopen, doet u dit voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we de afgelopen jaren apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten van onze producten een orde van grootte lager dan in winkels van andere leveranciers. Bij aankoop krijgt u een garantie die u verzekert in geval van storingen.
Het is mogelijk om levering vanuit elke hoek van het land te bestellen. Indien u dit wenst, kunt u gebruik maken van de zelfbezorgservice. Neem contact op met onze manager om de levering te regelen, hij zal de bestelling opnemen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.