Kappersstoel 024

Productcode:
1109
Leverancierscode:
КР024
Beschikbaar:
Op voorraad

284,00€

course-cert ce-cert

De EMS-Beauty online winkel heeft het genoegen u de kappersstoel KR024 onder uw aandacht te brengen. Mooi en functioneel model past perfect in het interieur van uw schoonheidssalon.
Modelkenmerken:

Kappersstoel KR024 is een functioneel model met een hydraulisch mechanisme. Met dit mechanisme kan de meester de hoogte van de stoel aanpassen zonder de cliënt in het midden van de sessie op te tillen. En de aanwezigheid van een speciale blokkering voorkomt onvrijwillige rotatie van het meubilair, waardoor de klant een nauwkeurig resultaat van de procedure wordt gegarandeerd. Voeg daar een stevig, breed onderstel aan toe dat de stoel stabiliteit geeft op elke ondergrond en je hebt een solide kappersstoel.
Het model zelf onderscheidt zich door een brede zitting en rugleuning, waardoor een klant van elke bouw meerdere uren comfortabel kan zitten. Extra comfort wordt geboden door brede armleuningen zodat je handen niet bungelen tijdens de sessie. En het zachte schuimrubber aan de binnenkant van de stoel maakt de zitting niet alleen comfortabel, maar heeft ook een langdurig vormbehoud.
Een apart pluspunt is de bekleding van de stoel gemaakt van hoogwaardig kunstleer. Het materiaal is gemakkelijk bestand tegen mechanische wrijving en kan gemakkelijk worden gereinigd van chemicaliën. Tegelijkertijd heeft het KP024-model een stijlvol en toch minimalistisch ontwerp, waardoor het in elk interieur past.
Bestelling levering

Besloten om een ​​kappersstoel te kopen? Doe het bij ems-beauty.es voor de beste prijs. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken, zijn de kosten van onze producten vele malen lager dan die van andere leveranciers. En bij aankoop krijgt u garantie op service.
Levering is mogelijk naar alle delen van het land. U kunt ook gebruik maken van de zelfbezorgservice. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om de details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.