Kappersstoel 022

Productcode:
1107
Leverancierscode:
КР022
Beschikbaar:
Op voorraad

309,00€

course-cert ce-cert

Bent u van plan een schoonheidssalon te openen en bent u op zoek naar een mooie en functionele kappersstoel? Welkom in de EMS-Beauty webshop, waar het model KP022 onder uw aandacht wordt gebracht. Kenmerken van de stoel zullen uw klanten verrassen met gemak en u met een betaalbare prijs.

Voordelen van keuze

Kappersstoel KR022 is een professioneel model meubilair voor schoonheidssalons, dat zich onderscheidt door zijn gemak voor de meester en de klant. Naast het pakkende en gedurfde design is de stoel voorzien van een hydraulische hoogteverstelling. Met dit mechanisme kan de meester de hoogte van de stoel veranderen zonder de cliënt van de stoel te tillen. En de aanwezigheid van een blocker garandeert de fixatie van de basis en laat de stoel niet draaien. Daarnaast wordt de stabiliteit van het product ook verzekerd door een brede basis die stevig op de vloer staat.
Tijdens het werk zal de klant zich zeer comfortabel voelen, omdat het KP022-model een brede zitting en rugleuning heeft, met aan de binnenkant zacht schuimrubber. Dit zal de persoon in staat stellen om te genieten van het verloop van de procedure en zal een van de redenen zijn waarom klanten steeds weer bij u terugkomen. Extra comfort wordt geboden door brede armleuningen, zodat een persoon comfortabel kan worden ondergebracht.
Afzonderlijk is het vermeldenswaard de vernauwing van de stoel, gemaakt van hoogwaardig en duurzaam kunstleer. Een dergelijke coating is niet alleen bestand tegen mechanische wrijving, maar is ook gemakkelijk te reinigen, zelfs van chemicaliën zonder risico voor de stof. Daarom is de gepresenteerde stoel ideaal voor schoonheidssalons van elk type.

Uitchecken

Interesse in ons aanbod? Bestel dan de KP022 kappersstoel bij ems-beauty.es voor een zacht prijsje. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. Bovendien krijgt u bij ons een garantiekaart voor serviceonderhoud voor een periode van één jaar.
De levering wordt door het hele land uitgevoerd via een koeriersdienst die voor u geschikt is. U kunt ook kiezen voor een ophaalservice. Laat een verzoek achter op de website om de ontbrekende details te verduidelijken, en onze manager belt u tijdens kantooruren terug voor aanvullend advies.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.