Kappersstoel 018

Productcode:
1105
Leverancierscode:
КР018
Beschikbaar:
Op voorraad

309,00€

course-cert ce-cert

De website ems-beauty.es presenteert een functionele en mooie kappersstoel KR018. Kenmerken van het model passen in elk interieur en een hoog comfortniveau zorgt ervoor dat uw klanten steeds weer bij u terugkomen.
Modelvoordelen:

Kappersstoel KR018 is een functioneel en ongewoon designmodel voor schoonheidssalons. De stoel is uitgerust met een hydraulisch mechanisme, wat zorgt voor comfort tijdens de sessie voor zowel de cliënt als de meester. Waarom? Omdat om de hoogte van de stoel te veranderen, de cliënt niet hoeft op te staan ​​en de meester niet veel hoeft te spannen. Het is voldoende om een ​​speciaal hydraulisch pedaal boven de basis in te drukken en de aanpassing zal plaatsvinden.
Het is de moeite waard om de basis apart te vermelden. Breed en sterk, het houdt de stoel stevig op zijn plaats en voorkomt dat hij kronkelt of omvalt. Bovendien voorkomt de hydraulische vergrendeling onwillekeurige rotatie van de stoel, waardoor extra comfort voor de cliënt wordt geboden. Gemak wordt ook bereikt door de brede rugleuning en zitting, die volledig op het lichaam passen en comfort creëren tijdens de sessie voor mensen van elk postuur. En met brede armleuningen kunt u uw handen comfortabel plaatsen, zodat ze niet naar buiten hangen.
Voeg hier het zachte schuimrubber aan de binnenkant van de stoel toe, dat bestand is tegen elk gewicht en niet lang vervormt. Een hoogwaardige, duurzame leervervanger is bestand tegen mechanische wrijving. Kunstleer is ook gemakkelijk schoon te maken, zelfs met chemicaliën. Al deze factoren maken de stoel KR018 de beste keuze voor kappers.
Bestelling levering

Interesse in ons aanbod? Bestel dan snel een kappersstoel voor de beste prijs in Europa via de EMS-Beauty webshop. De kosten van onze goederen zijn 10% lager dan die van andere leveranciers, omdat we rechtstreeks samenwerken met fabrikanten. Daarnaast ontvang je een garantiekaart waarmee je verzekerd bent tegen serviceproblemen.
De levering wordt door het hele land uitgevoerd via een koeriersdienst die voor u geschikt is. Er is ook een ophaalservice beschikbaar. Neem voor alle details contact op met de winkelmanager op de telefoonnummers die u op de site ziet. Of laat een verzoek achter en verwacht zo snel mogelijk een telefoontje.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.