Kappersstoel 015

Productcode:
1113
Leverancierscode:
КР015
Beschikbaar:
Op voorraad

252,00€

course-cert ce-cert

Ben je al lang op zoek naar een comfortabele en mooie kappersstoel? Dan is het model KP015 uit de EMS-Beauty store precies wat je nodig hebt. De functionele kenmerken van het product zullen zelfs ervaren vakmensen aangenaam verrassen.
Voordelen van kiezen

Kappersstoel KR015 is een model dat comfort biedt voor zowel de cliënt als de meester tijdens het werk. Gemak voor de bezoeker wordt geleverd door een brede zitting en rugleuning van de stoel, waarin een persoon van elke bouw en lichaamsgewicht gemakkelijk kan passen. En met brede armleuningen kunt u uw handen zo plaatsen dat ze niet gaan hangen tijdens het proces.
Het product zelf is ongelooflijk stabiel dankzij de brede basis, die op geen enkel oppervlak kan wankelen. En het hydraulische mechanisme maakt het mogelijk om de positie van de stoel te veranderen zonder inspanning en de noodzaak om de cliënt tijdens de sessie op te tillen. Stabiliteit wordt ook geboden door een vergrendeling op het mechanisme dat voorkomt dat de stoel draait.
Het is onmogelijk om de bekleding van het KR015-model niet op te merken. Gemaakt van duurzaam en slijtvast kunstleer, is het gemakkelijk bestand tegen mechanische wrijving en is het goed ontdaan van verontreinigingen. Een luxueus ontwerp zal zelfs in de duurste interieurs goed staan.
Uitchecken

Nadat u hebt besloten een kappersstoel te bestellen, doet u dit op de website ems-beauty.es tegen de beste prijs van het land. Omdat we de afgelopen jaren rechtstreeks met fabrikanten werken, zijn de kosten van onze producten meerdere malen lager dan in andere winkels in Europa. Daarnaast krijgt u van ons een garantiekaart, die u bij een storing van dienst zal zijn.
Levering vindt plaats door het hele land - u kiest gewoon de koeriersdienst die bij u past. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​handige optie te kiezen. Bel hiervoor de nummers die op de site staan ​​vermeld of laat een terugbelverzoek achter.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.