Kappersstoel 013

Productcode:
1104
Leverancierscode:
КР013
Beschikbaar:
Op voorraad

246,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar de perfecte kappersstoel voor jouw salon? Kijk dan eens op ems-beauty.es, waar de KP014-stoel voor u klaar staat, die u en uw klanten absoluut comfort zal bieden tijdens de haarverzorging.
Modelkenmerken:

Kappersstoel KR014 is een model met een hydraulisch mechanisme, waardoor het ongelooflijk handig zal zijn om de hoogte erin aan te passen. Met een speciaal pedaal onder de stoel kan de meester de hoogte veranderen zonder de cliënt van de stoel te tillen. En de blocker voorkomt willekeurige rotatie van de stoel, waardoor alleen het beste resultaat van uw werk wordt gegarandeerd. Bovendien houdt de stevige basis de stoel stevig vast zonder te wiebelen onder enig gewicht.
Extra comfort wordt geboden door brede armleuningen zodat de cliënt optimaal kan ontspannen, ongeacht de duur van de sessie. Een brede rugleuning en zitting zijn comfortabel voor mensen van elk lichaamsbouw en lichaamsgewicht. Bovendien vervormt het zachte schuim in de stoel niet onder het gewicht, wat zorgt voor extra comfort tijdens het werk.
En natuurlijk is hoogwaardig, duurzaam kunstleer, waarvan de vernauwing is gemaakt, bestand tegen mechanische wrijving en het binnendringen van chemicaliën. Het reinigen van het product is ongelooflijk eenvoudig, eenvoudig en snel. En de ongewone kleur en het ontwerp van het product past perfect in elk interieur. Daarom is het KR014-model een geweldige keuze voor alle soorten salons.

Uitchecken

Besloten om een ​​kappersstoel te kopen? Neem dan contact op met de online winkel van EMS-Beauty, waar u een ruim assortiment hoogwaardige en betrouwbare meubelen vindt tegen de scherpste prijzen in Europa. Omdat we al vele jaren rechtstreeks met fabrikanten samenwerken, zijn de kosten van onze producten vele malen lager dan die van andere leveranciers. Daarnaast verstrekken wij een garantiekaart voor service, waarmee u verzekerd bent bij een storing.
Levering vanuit onze winkel wordt uitgevoerd naar alle uithoeken van het land. U hoeft alleen het afleverpunt op te geven en een handige koeriersdienst te kiezen. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​aankoop te doen. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en verwacht in de nabije toekomst een telefoontje.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.