Kappersstoel 011

Productcode:
1102
Leverancierscode:
КР011
Beschikbaar:
Op voorraad

246,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van de eigenaren van een schoonheidssalon op de site ems-beauty.es wordt een kappersstoel KP011 gepresenteerd. Comfortabel en functioneel, het past perfect in elk interieur en biedt comfort aan uw bezoekers.
Producteigenschappen

De KP011 kappersstoel is een model met een hydraulische hoogteverstelling. Dit mechanisme vereist niet dat de cliënt opstaat uit de stoel om zijn positie te veranderen, en de meester hoeft geen speciale inspanningen te leveren om dit te doen. De stoel is dan ook comfortabel en biedt comfort voor zowel de gast als de specialist. En de hydraulische kolom heeft een blokkering die willekeurige rotatie van de stoel tijdens bedrijf voorkomt.
Comfortabele omstandigheden worden ook geboden door een brede rugleuning en een grote zitting, waarop een cliënt van elk lichaamsgewicht gemakkelijk kan zitten tijdens de hele procedure. En comfortabele brede armleuningen zorgen ervoor dat de gast zijn handen kan plaatsen zodat ze niet gevoelloos worden tijdens lang zitten. Een apart pluspunt van het KR011-model is een brede basis, waardoor de stoel niet zal wankelen en de hele teint stevig vasthoudt.
Het is ook vermeldenswaard het duurzame kunstleer waaruit de vernauwing is gemaakt. Het is niet alleen langdurig bestand tegen mechanische wrijving, maar is ook gemakkelijk te reinigen van chemicaliën en vocht. En het zachte schuim aan de binnenkant behoudt zijn vorm lang zonder vervorming, zelfs als alleen mensen met een groot lichaamsgewicht naar je toe komen. Over het algemeen is dit een ideaal model voor kappers van elke klasse en werklast.
Plaats een bestelling

Interesse in ons aanbod? Haast je dan om een ​​kappersstoel te kopen tegen de scherpste prijzen in Europa via de EMS-Beauty store. We hebben meubels van hoge kwaliteit voor schoonheidssalons en de kosten zijn 10% lager dan in andere winkels in het land. De reden hiervoor zijn directe leveringen van fabrikanten.
Bij aankoop krijgt u garantie op de apparatuur. Bij defecten aan de garantie bent u verzekerd. En het is mogelijk om levering naar elke hoek van het land te regelen.
Heeft u vragen of behoefte aan aanvullend advies? Laat een verzoek achter op de site en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om u te helpen met alle details.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.