Kappersgootstenen

Kappersgootstenen

Een kapsalon kopen op onze website is eenvoudig, voordelig en dit alles dankzij betaalbare prijzen en een divers assortiment. We kunnen goedkope modellen vinden voor elke smaak.


Uitstekende kappersspoelbakken


De kapsalon is een integraal onderdeel van het interieur van kappers- en schoonheidssalons. Het is noodzakelijk om dergelijke apparatuur correct te selecteren. Schoonmaken moet handig en praktisch zijn.

Op onze website kunt u kennis maken met het beste assortiment hoogwaardige kappersspoelbakken die zelfs de meest veeleisende klanten tevreden zullen stellen. Spoelbakken kunnen van verschillende modificaties en uitvoeringen zijn, dus hier vindt u gemakkelijk het model dat qua kleur en stijl in het interieur van uw kapper of schoonheidssalon past.

Profiteer van professionele ondersteuning en onze ervaren en beleefde managers zullen u adviseren over selectie, montage en installatie.


Aantrekkelijke prijzen, snelle levering


Wil je geld besparen en een kwaliteitshaarspoelbak kopen? Als u onze online winkel bezoekt, heeft u veel geluk. Omdat we betaalbare prijzen hebben die altijd grote interesse en vreugde opwekken bij onze klanten. We hebben alleen de beste producten voor schoonheidssalons in ons arsenaal, dus schiet op om de gelukkige eigenaar te worden en succesvolle online aankopen te doen.


We leveren goederen naar elke uithoek van Europa en doen dit zo snel mogelijk. Bestel nu!Kapper wassen M001
335,00€
Kapper wassen M0015
354,00€
Kapper wasserij M0011
354,00€
Kapper wasserij M0014
354,00€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)
Aanbevolen
Uw korting: -18%
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
DIODE laser voor drie golflengten THE FLASH
8.500,00€ 7.000,00€
3-golf diodelaser SILVANO
7.600,00€
Diodelaser voor ontharing SOPRANO
16.400,00€