Kapper wasserij M0014

Productcode:
1429
Leverancierscode:
M0014
Beschikbaar:
Op voorraad

354,00€

course-cert ce-cert

Voor professionals in de schoonheidsindustrie presenteert ems-beauty.es de wasstoel M0014. Stijlvol, comfortabel en functioneel, het zal snel een onmisbaar attribuut worden van elke schoonheidssalon.
Voordelen van kiezen

De wastafelstoel M0014 is een onmisbare constructie van een wastafel, een frame en een fauteuil. Dit model is voorzien van een vaste keramische bak, waarin een speciale coating het materiaal beschermt tegen beschadiging door het gebruik van chemicaliën. Bovendien is het een ongelooflijk duurzaam materiaal, dat alleen beschadigd kan worden door het te breken of te stoten. Bovendien maakt de grote spoeldiepte hem ideaal voor lang haar van vrouwen. U kunt de kleur van de wasbak kiezen die past bij het interieur van uw salon.
Om nog comfortabelere werkomstandigheden te creëren, wordt aanbevolen om een ​​gootsteenkraag te kopen, zodat de nek van de cliënt niet gevoelloos wordt en niet bevriest tijdens de procedure. Ook is het ideaal om direct een handdoekhouder en een plank of trolley voor het ordenen van verbruiksartikelen erbij aan te schaffen, zodat deze altijd bij de hand zijn. Maar niet minder belangrijk punt waar u op moet letten bij het kopen, is het frame van de stoel.Het metalen frame garandeert stabiliteit en sterkte, en het is gemakkelijk bestand tegen beschadigingen en het binnendringen van chemicaliën van welke samenstelling dan ook.
Afzonderlijk is het vermeldenswaard dat de gootsteen een ingebouwde stoel heeft, waardoor de cliënt tijdens de hele procedure kan ontspannen. Dankzij een draagvermogen tot 150 kg kunt u de stoel gebruiken voor cliënten van elk postuur, zodat ze verzekerd zijn van comfortabele omstandigheden. Tel daarbij op het stijlvolle design van de stoel die naadloos in elk interieur past en je hebt de perfecte wasstoel voor jouw schoonheidssalon.
Uitchecken

Besloten om een ​​wastafelstoel te kopen? Doe het via de webshop van EMS-Beauty tegen de scherpste prijs. Omdat ons bedrijf al vele jaren rechtstreeks samenwerkt met fabrikanten, zijn de kosten van onze producten vele malen lager dan die van andere leveranciers. Daarnaast voorzien we een garantiekaart in geval van een probleem.
De levering van apparatuur wordt door het hele land uitgevoerd via verschillende koeriersdiensten. U dient te kiezen voor bezorgen of afhalen. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Om contact met hen op te nemen, laat een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet, en wij zullen u in alle zaken helpen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.