Kapper wasserij M0011

Productcode:
1428
Leverancierscode:
M0011
Beschikbaar:
Op voorraad

354,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems presenteert met genoegen een functionele wasstoel M0011 voor kappers en schoonheidssalons. Praktisch en handig, het zal snel het kenmerk van uw centrum worden.
Modelvoordelen

De kapperswasbak bestaat uit drie componenten: een wasbak, een frame, sanitair - en een optionele stoel. Dit model heeft een vaste keramische wasbak die is gecoat met een speciaal glazuur waardoor het bestand is tegen de meeste ontsmettingsmiddelen. Keramische spoelbakken kunnen alleen beschadigd raken als ze vallen of doelbewust worden geraakt. Daarnaast maakt de wasdiepte het gemakkelijk om lang haar te wassen.
U kunt elke schaalkleur kiezen. Kleur heeft geen invloed op de prestaties. Het wordt aanbevolen om samen met de stoel een wastafelkraag aan te schaffen, zodat de nek van de cliënt niet gevoelloos wordt en niet bevriest tijdens de procedure, een handdoekhouder en een plank of trolley voor verbruiksartikelen. Een even belangrijk element dat we aanbevelen om op te letten, is het frame. Het metalen frame zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, en de plastic bekleding beschermt het tegen water en vocht.
Een wasbak met ingebouwde stoel is stevig aan het frame bevestigd, waardoor de cliënt gedurende de hele sessie comfortabel zit. Bovendien heeft het een mooie uitstraling en past het gemakkelijk in elk interieur. Het is alleen nodig om de stoel in een bepaalde hoek te zetten, zodat een cliënt van elk postuur en lengte er comfortabel in kan zitten. Over het algemeen is dit in alle opzichten een uitstekend model voor de succesvolle werking van een schoonheidssalon.
Levering bestellen

Als de gepresenteerde wasstoel u beviel, kunt u deze voor een zacht prijsje kopen via het bedrijf European Medical Systems. In één groot assortiment hebben we hoogwaardige en betrouwbare apparatuurmodellen verzameld, waarvan de kosten veel winstgevender zijn dan die van andere leveranciers. Oorzaak? Al vele jaren directe samenwerking met fabrikanten.
Bij aankoop ontvangt u garantie op de stoel. Bij een storing wordt u geholpen. Bovendien kunt u levering naar elke hoek van het land bestellen - u hoeft alleen de juiste vervoerder te kiezen. Voor het maken van een keuze kunt u contact opnemen met de winkelmanager. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die op de site worden vermeld, of een verzoek om terugbellen achterlaten en hem tijdens kantooruren verwachten.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.