Kapper wassen M0015

Productcode:
1426
Leverancierscode:
M0015
Beschikbaar:
Op voorraad

354,00€

course-cert ce-cert

De site ems-beauty.es presenteert onmisbare apparatuur voor kappers en schoonheidssalons - wasstoel M0015. Praktisch en ongelooflijk comfortabel, het zal het niveau van uw etablissement naar een hoger niveau tillen en het juiste comfort bieden tijdens de hele procedure.
De behoefte aan apparatuur

De wasstoel is een onmisbare uitrusting voor elke schoonheidssalon en kapsalon. Zonder dit is het onmogelijk om zowel een elementair kapsel als een verf- of permanentprocedure voor te stellen. Zo'n stoel zorgt voor de meest efficiënte werking van de kapsalon, omdat het garant staat voor een comfortabele ligging voor de klant en het creëren van een positieve indruk van uw salon.
De aanwezigheid van een stoel is wenselijk, omdat een regelmatige wasbeurt niet zo handig is voor de klant, en het bederft ook de indruk van de salon. Uitzonderingen op de keuze voor een conventionele wasstraat kunnen ruimtegebrek in de hal of sanitaire beperkingen zijn. Daarom moet u eerst nadenken over de plaats voor de apparatuur voordat u deze koopt. Controleer de mogelijkheid om water te leveren aan de geselecteerde plaats en de staat van de leidingen. Als de communicatiemiddelen oud zijn, moeten ze worden vervangen voordat de stoel wordt geïnstalleerd, anders bestaat het risico dat de leidingen breken tijdens het gebruik.
Het wordt aanbevolen om een ​​professional in te huren om de gootsteen te installeren om een ​​efficiënte werking te garanderen. Zorg er bovendien voor dat u het oppervlak van de kamer berekent, zodat de gootsteen geen belangrijke werkruimte inneemt. Over het algemeen is het de moeite waard om een ​​wasstoel te kiezen, maar daarvoor is het belangrijk om over alles na te denken, zodat de apparatuur u vele jaren trouw van dienst zal zijn.
Uitchecken

Heeft u interesse in de gepresenteerde wasstoel? U kunt het tegen de beste prijs kopen via het bedrijf European Medical Systems. We presenteren alleen de beste apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de prijs is 10% lager dan in andere winkels. Bovendien bieden we een servicegarantie. Bij een storing wordt u verzekerd door onze experts.
Levering van goederen wordt uitgevoerd in heel Europa. U hoeft alleen de juiste vervoerder te kiezen. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​koeriersdienst te kiezen en alle details te verduidelijken. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die op de site staan, en wij zullen al uw vragen beantwoorden.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.