Kapper wassen M001

Productcode:
1427
Leverancierscode:
M001
Beschikbaar:
Op voorraad

335,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems presenteert met genoegen de M001 wasstoel onder de aandacht van specialisten. Comfortabel, functioneel en stijlvol, het past gemakkelijk in het interieur van elke schoonheidssalon en wordt zijn kenmerk.
Modelkenmerken

Zonder een wasstoel is het moeilijk om de uitrusting van een kapsalon voor te stellen, omdat u hiermee een hoogwaardige klantenservice kunt bieden. Het gepresenteerde model past in de stijl van een schoonheidssalon en is qua maat en ontwerp geschikt. Maar het is belangrijk om de parameters en de oppervlakte van de kamer te berekenen, zodat deze past zonder de werkruimte in beslag te nemen. Dit is vooral belangrijk als u van plan bent om meerdere stoelen te plaatsen.
Het mooiste is dat dergelijke kappersbenodigdheden geen scherpe hoeken hebben. Door het gestroomlijnde ontwerp wordt het aantal blessures, kneuzingen en andere problemen verminderd. Dit is een groot pluspunt als er kinderen in de kamer zijn. Voeg daar kwaliteitscomponenten aan toe en u krijgt een betrouwbaar model dat jarenlang gebruik kan doorstaan.
Het M001-model heeft een hoogte- en kantelverstelling om degene te kiezen die comfortabel is voor de klant. Dit zorgt ervoor dat er geen water onder de nek stroomt en dat het hoofd comfortabel op de gootsteen ligt. Bovendien reikt het draagvermogen van de stoel tot 150 kg. Dit maakt het gebruik van apparatuur voor klanten met verschillende gewichten en bouwvormen mogelijk. Maar het is ook belangrijk dat de stoel comfortabel is voor de specialist, dus de ideale optie is wanneer hij deze zelf kiest.
Bestel apparatuur

Als u besluit een wasstoel te kopen, doet u dat voor de beste prijs via de webshop van EMS-Beauty. Hier vindt u hoogwaardige en betrouwbare apparatuur, waarvan de kosten veel voordeliger zijn dan die van andere leveranciers, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten halen. En we bieden een garantie die u zal voorzien van after-sales service in geval van storingen.
Levering vindt plaats in heel Europa. U kunt de goederen laten bezorgen of zelf ophalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om de optie te kiezen die bij u past. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die op de site staan, en wij helpen u in alle zaken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.