Kapper trolley PREMIUM MTS 960

Productcode:
1534
Leverancierscode:
MTS 960
Beschikbaar:
Op voorraad

225,00€

course-cert ce-cert

Bent u geïnteresseerd in een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare beauty trolley, dan is het model UMS-960 uit de EMS-Beauty store een ideale keuze. Hiermee wordt elke workflow veel comfortabeler voor de arts en dus voor de patiënt.
Functionele functies

De cosmetische trolley is een van de belangrijkste attributen van het medisch centrum, cosmetologiekantoor en schoonheidssalon, dus de keuze moet zorgvuldig worden overwogen, de juiste keuze bepaalt het functioneren van de gehele workflow als geheel. En niet alleen kwaliteitsproducten, maar ook hun esthetiek, zoals het uiterlijk van werkinstrumenten, speelt een belangrijke rol bij het creëren van gunstige omstandigheden voor de meester en zijn klant.
Het is bekend dat de salonsituatie door klanten wordt gepositioneerd en een goede werkomgeving creëert. De elegante, ergonomische UMS-960 trolley is gemaakt van massief donker hout en dankzij het discrete ontwerp past hij naadloos in alle kamers. De trolley is uitgerust met een handig systeem waarmee u meubels eenvoudig naar de gewenste ruimte in de kamer kunt verplaatsen.
De veelzijdigheid van het model wordt geleverd door een kapsalon voor de benodigde apparatuur en verbruiksartikelen, verdeeld in drie handige planken. De lockerdeur is op slot met een sleutel. Dit alles maakt de gepresenteerde trolley een ideale oplossing voor de meesters van de medische en cosmetische industrie.
Apparatuur bestellen

Neem contact op met EuroMedSystems nadat u hebt besloten een cosmetische trolley te kopen waarvan de prijs redelijk is. We hebben een breed scala aan hoogwaardige en gecertificeerde producten die rechtstreeks van fabrikanten worden geleverd, waardoor hun kosten vele malen winstgevender zijn dan die van andere leveranciers. Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie.
Bestellingen worden geaccepteerd in heel Europa, dus je kunt veilig een vervoerder kiezen en een aankoop doen. Als je wilt, kun je altijd gebruik maken van de zelfbezorgservice.
Heb je nog vragen? Stel ze aan onze manager. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die u op de site ziet staan. Of laat een verzoek achter en wij bellen u tijdens kantooruren.

Specificaties:

Gewicht - 20 kg

Hoogte - 92 cm

Lengte - 50 cm

Breedte - 32 cm

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.