JOJOBA MASSAGE OLIE 100%, 200 ML

Productcode:
1162
Leverancierscode:
1335
Beschikbaar:
Нет в наличии

9,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 12

Op zoek naar een effectieve en voedende massageolie? Dan is jojoba-olie 200 ml van de EMS-Beauty store de perfecte oplossing voor alle massagespecialisten. Hiermee zal elke massageprocedure veel beter zijn.
Waarom kiezen voor deze olie?

Jojoba-olie wordt naast massage voor veel schoonheidsbehandelingen gebruikt. Jojoba-olie heeft geen uitgesproken geur, heeft een zeer aangename textuur en mengt gemakkelijk met andere ingrediënten. De olie die op de site wordt gepresenteerd, is volledig natuurlijk en veel effectiever dan vergelijkbare producten die buiten professionele winkels zijn gekocht.
Jojoba-olie is een uniek product vanwege de gunstige effecten op de huid. Het kan ook worden gebruikt als ingrediënt in een hoofdhuidmasker op de jonge huid om acne en puistjes te bestrijden. Niet voor niets wordt deze olie ook wel vloeibaar goud genoemd. We wensen dat je altijd jong en mooi bent met zo'n product.
Als u besluit jojoba-massageolie te kopen, neem dan contact op met EuroMedSystems. We hebben een enorm assortiment massageproducten waarvan de kosten 10% lager zijn dan bij andere leveranciers, omdat we ze al vele jaren rechtstreeks van fabrikanten leveren. Daarnaast kunt u door heel Europa laten bezorgen.
Meer advies nodig? Vraag het aan bij de winkelmanager. Om contact met hem op te nemen, laat u een terugbelverzoek achter of belt u ons zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.