Jade massagebed JADE 8080 B

Productcode:
1188
Leverancierscode:
JADE 8080 B
Beschikbaar:
Нет в наличии

2.769,00€

course-cert ce-cert

Het functionele jade massagebed JADE 8080 B wordt gepresenteerd in de EMS-Beauty online winkel. Dergelijke veelzijdige apparatuur imiteert de bewegingen van de handen van de massagetherapeut en zorgt voor verbazingwekkende therapeutische effecten.
Hardwarevoordelen

Jade massagebed JADE 8080 B is een noviteit op medisch gebied. Het bed is geschikt voor de behandeling van spinale aandoeningen en het voorkomen van andere complicaties. Het kan worden gebruikt in medische praktijken, massages en zelfs fitnesscentra.
Dankzij het jade wiel op het oppervlak wordt een volledige lichaamsmassage uitgevoerd. Warmtetherapie verbetert de algemene levenstoestand, de doorbloeding en verlicht het gevoel van vermoeidheid. Massage op zo'n bed heeft een positief effect op de functies van alle lichaamssystemen.
De bedvoering is gemaakt van zacht materiaal, wat hem nog comfortabeler maakt. Het bed gebruiken is heel eenvoudig, omdat alle parameters worden ingesteld via een handig bedieningspaneel. En het minimalistische ontwerp is gemakkelijk te integreren in het interieur van elke salon.
Uitchecken

Bent u geïnteresseerd in een jade massagebed? U kunt het via EuroMedSystems bestellen tegen de prijs van fabrikanten, omdat de apparatuur al vele jaren rechtstreeks van hen naar Europa wordt geleverd. Bij ons kunt u gratis de werkingsregels van de aangekochte apparatuur leren en na afloop van de cursus een certificaat ontvangen.
De aankoop wordt ook geleverd met een servicegarantie. En u kunt uw bestelling in elke uithoek van Europa ontvangen. Om de juiste optie te kiezen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.