Jade massagebed HI-MASTER

Productcode:
1186
Leverancierscode:
HI-MASTER
Beschikbaar:
Нет в наличии

2.122,00€

course-cert ce-cert

De European Medical Systems Company is verheugd om het Hi-Master jade massagebed onder de aandacht te brengen van artsen en massagetherapeuten. Met professionele apparatuur kunt u extra soorten massages uitvoeren en zo uw bedrijf ontwikkelen.
Apparatuurmogelijkheden

Jade massagebed Hi-Master is een combinatiemodel en geschikt voor therapeutische rugmassage. Het kan thuis worden gebruikt voor therapeutische en preventieve behandelingen of onder toezicht van een specialist in bepaalde massage-, revalidatiecentra en medische praktijken. Het bed is bijzonder geschikt voor gebruik in fitnesscentra en sauna's.
Het instellen en bedienen van het bed vereist geen speciale training dankzij het bedieningspaneel in de armleuning. Hiermee selecteert u eenvoudig de gewenste functie. De massage wordt van top tot teen uitgevoerd, aangezien de lengte van het bed 175 cm is, 18 jade halfronde stenen worden gebruikt voor verwarming en de bestraling van jade heeft een positief effect op het hele lichaam. Het gebruikersprogramma voor elke klant wordt met één knop geïnstalleerd.
Massage apparatuur bestellen

Heeft u interesse in dit massagebed? Via de online winkel van EMS-Beauty koopt u deze voor de scherpste prijs in Europa, omdat wij gecertificeerde apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren. Tegelijkertijd trainen we je gratis in het gebruik van het apparaat, waarna je een certificaat ontvangt.
Ook krijgt u een servicegarantie, waarmee u verzekerd bent bij storingen. En u kunt de levering naar elke uithoek van Europa regelen.
Als u aanvullend advies nodig heeft, laat dan een verzoek om terug te bellen achter, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.