Jade massagebed CERAGEM

Productcode:
1190
Leverancierscode:
CERAGEM
Beschikbaar:
Нет в наличии

1.655,00€

course-cert ce-cert

Voor eigenaren van massage- en cosmetologiecentra op de site ems-beauty.es wordt het universele massagebed Ceragem gepresenteerd. Eén systeem is uitgerust met verschillende massagetechnologieën, waardoor uw bedrijf een nieuw ontwikkelingsniveau zal bereiken.
Voordelen van kiezen

Massagebed Ceragem is geschikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen van de wervelkolom en het voorkomen van vele andere ziekten. De bediening van het bed is gebaseerd op het gebruik van een jade wiel. Jade staat bekend als een helende steen die wordt gebruikt om verschillende ernstige kwalen te behandelen. Bij verhitting geeft jade warmte af en deze functie is gebaseerd op de werking van het massagebed.
Warmte heeft een gunstig effect op het menselijk lichaam, bij de behandeling van beschadigde gebieden, gaat het over in het onderhuidse weefsel en dit proces verbetert de bloedcirculatie, bevordert de regeneratie van de huid en verhoogt de bescherming van het immuunsysteem.
Het bed is bedekt met een zacht en ademend materiaal en de instelling van verschillende modi gebeurt via een roterend bedieningspaneel.
Als u besluit massageapparatuur van hoge kwaliteit te kopen, doe dit dan tegen de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. Hier vindt u een grote selectie gecertificeerde apparatuur, waarvan de kosten 10% lager zijn dan waar dan ook in het land, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. Daarnaast leren we je gratis hoe je het bed moet gebruiken.
Na afronding van de training wordt een certificaat uitgereikt dat voor u van pas komt bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Bovendien wordt er door heel Europa geleverd, dus je kunt veilig een bestelling plaatsen. Vragen hebben? Stel ze aan onze manager. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, of u kunt een terugbelverzoek achterlaten, waarna u tijdens kantooruren wordt teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.