Jade bed ALIA

Productcode:
1184
Leverancierscode:
ALIA
Beschikbaar:
Нет в наличии

2.109,00€

course-cert ce-cert

Voor massagespecialisten en eigenaren van massagecentra wordt een comfortabel en functioneel bed met ALII jadestenen gepresenteerd. Met deze apparatuur kunt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.
Modelkenmerken:

ALII jade stenen bed heeft een aantal technische kenmerken en nieuwe functies. Massage op dit bed zal eruitzien als een sprookje dat werkelijkheid is geworden. Kenmerk van dit bed in 3D massage. Het ligt in het feit dat de wielen niet alleen heen en weer bewegen, maar ook naar voren duwen, waardoor de beweging van de handen van de massagetherapeut wordt gesimuleerd.
Het bed is vooral geschikt voor mensen die een zittend leven leiden. Dit type massage helpt de wervelkolom uit te lijnen en vele andere problemen op te lossen. Dankzij de verwarming van de koolstofvezel gaat de warmte naar het onderhuidse weefsel. Dit proces verbetert de bloedcirculatie en versterkt het immuunsysteem.
Het bed bestaat uit 74 bewegende wielen. En het laconieke ontwerp past perfect in het interieur van elke salon. Bovendien maakt de aanwezigheid van wielen het gemakkelijk om het bed door de kamer te verplaatsen, en de aanwezigheid van klemmen garandeert een stabiele positie tijdens de hele procedure.
Bestelling levering

Als u geïnteresseerd bent in het gepresenteerde massagebed, kunt u het bestellen via de EMS-Beauty-winkel tegen de prijs van de fabrikant. Wij leveren immers al jaren apparatuur rechtstreeks van hen. En we leren je hoe je het gratis kunt gebruiken.
Na afronding van de training wordt een certificaat voor het werken met patiënten afgegeven. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Daarnaast wordt er door heel Europa geleverd.
Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.