IR therapie apparaat ROOD LICHT VERWARMING 3050/8 INFRAROOD

Productcode:
1487
Leverancierscode:
IR 3050/8
Beschikbaar:
Op voorraad

11.155,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten in de EMS-Beauty online winkel werd het IR-therapieapparaat RED LIGHT HEATING 3050/8 INFRARED gepresenteerd. Kenmerken van het apparaat zullen zelfs ervaren artsen aangenaam verrassen.
Apparaatfuncties

Licht in het zichtbare bereik (UV- of infraroodstraling) bestaat uit zogenaamde elektromagnetische golven die zich met de snelheid van het licht voortplanten. Deze elektromagnetische golven hebben verschillende golflengten of frequenties. Het voor de behandeling gebruikte gebied varieert van ongeveer 280 nm (UV-B-straling) tot ongeveer 4000 nm (IR-straling). UV-straling - voor fototherapie, zichtbaar licht voor chromotherapie en infraroodstraling voor thermotherapie. Op het gebied van gekleurde verlichting zijn de overgangen tussen individuele tonen vloeiend.
Het spectrale gebied van het zichtbare eindigt bij ongeveer 780 nanometer (nm). Het volgende infraroodgebied is onderverdeeld in IR A, B en C. Voor warmtebehandeling zijn ze voornamelijk gefilterd infrarood-A (780 tot 1400 nm) en B (1400 tot 4000). Breng warmte-energie in onderhuidse weefsels en behandel verkoudheid, sinusitis, oorpijn, lage rugpijn, blauwe plekken en spierspanning. Infraroodstraling is een vorm van natuurlijke zonne-energie die de omringende lucht slechts in geringe mate verwarmt. Ongeveer 80% van de lichtenergie wordt alleen omgezet in warmte wanneer het botst met een vast lichaam.
De kosten van een lichaamsbehandeling van 45 graden worden als prettig en lonend ervaren. Daarom omvatten ze voor een groot deel hoge fysieke stress, zoals in een sauna. Kunstmatige infraroodstraling is een bron van natuurlijke straling van de zon. Kortgolvige infraroodstraling heeft een bijzonder delicaat effect op het lichaam, aangezien de meeste straling de bovenste huidlagen binnendringt en de basislaag binnendringt, zonder te worden geabsorbeerd. Diepe warmte dringt diep door in de onderste delen van de huid. Huid en spieren worden gestimuleerd door warmte. Zweten is het gevolg.
De lichaamstemperatuur in de kern kan stijgen. Het lichaam zweet niet alleen met water, een deel ervan wordt uitgescheiden door zweet, bestaande uit giftige stoffen zoals cadmium, nikkel, chloor. Deze stoffen nestelen zich in de nieren en de huid en vervuilen ons lichaam, bijvoorbeeld in de vorm van cellulitis. In de cosmetologie bieden infraroodstralers goede diensten. Zo werden de poriën geopend door bijvoorbeeld infraroodstraling tijdens de behandeling van een droge of vermoeide huid. De verzorgende crème kan optimaal door de huid worden opgenomen. Tegelijkertijd leidt bestraling tot een betere doorbloeding van de huid en onderliggende weefsels. Een frisse uitstraling is het resultaat.

Gebruiksaanwijzingen

Diepe infraroodwarmte kan het volgende veroorzaken:
Ontspanning van weefsels en spieren.
Eliminatie van lokale vetophopingen.
Cellulitis behandeling.
Huidverzachting, rimpelverwijdering.
Gewichtsverlies.
Verhoog de bloedcirculatie en verbeter de orgaanoxygenatie.
Versterking van het immuunsysteem.
Eliminatie van toxines.
Elimineer stress.
Infraroodtherapie kan natuurlijk fysieke activiteit niet vervangen, omdat het alleen niet in staat is om spieractiviteit te stimuleren. Spieren worden nog steeds verwarmd door infraroodstralen en voelen comfortabel en ontspannen aan, vooral na intensief gebruik.

Contra-indicaties voor gebruik

Het is verboden om het apparaat met dergelijke contra-indicaties te gebruiken:
Oncologische neoplasmata.
Tuberculose.
Inwendige bloedingen.
Zwangerschap en borstvoeding.
Dermatologische ziekten.
Infectieziekten.
Verergering van chronische ziekten.
Nier- en leverinsufficiëntie.
Hart-en vaatziekten.
Ingebouwde pacemaker.
U moet de volledige medische geschiedenis van de patiënt achterhalen om negatieve gevolgen van de behandeling te voorkomen.

Plaats een bestelling

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Schiet dan op om een ​​apparaat voor zuurstoftherapie tegen een spotprijs te kopen via het bedrijf European Medical Systems. We presenteren alleen gecertificeerde systemen, waarvan de kosten lager zijn dan in andere winkels, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren je gratis hoe je het apparaat gebruikt.
Het formaat van de training is aan jou. Na afloop ontvang je een certificaat dat je kunt gebruiken bij het werken met patiënten. En bij aankoop ontvangt u een garantiekaart.
Het is mogelijk om bezorging in alle hoeken van het land te bestellen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager belt u spoedig terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Complete set - 4 manippen

Spanning - 230 V

Frequentie - 50 Hz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.