Infrarood Thermometer

Productcode:
1838
Leverancierscode:
1243
Beschikbaar:
Op voorraad

15,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 7

Voor schoonheidsspecialisten en liefhebbers van kwaliteitszorg wordt de MNS mesoscooter met 0,2 mm medische stalen naalden gepresenteerd. Een klein maar effectief apparaat waarmee je huidimperfecties kunt aanpakken en blijvende resultaten kunt behalen.
Apparaatfuncties

De cosmetica-industrie biedt haar klanten momenteel verschillende hulpmiddelen waarmee ze schoonheidsbehandelingen kunnen uitvoeren met verbazingwekkende therapeutische effecten. Deze omvatten kleine esthetische apparaten en een dermaroller met micronaalden van medische kwaliteit. Naaldlengte 0,2 mm. Op het oppervlak van de kleine roller bevindt zich een groot aantal micronaalden die gaten in de huid maken, de roller rollen / een comfortabele grip op het huidoppervlak houden.
Met behulp van deze procedure worden verschillende processen uitgevoerd: massage van de opperhuid, een toename van het aantal kanalen voor doorgang naar de diepe lagen van de huid van voedingsstoffen en hydraterende stoffen, collageen en veroorzaakt door het tweede belangrijke eiwit - elastine . Dit leidt tot het gladstrijken van rimpels en littekens. Verbetert de huidskleur en het uiterlijk en de kenmerken: elasticiteit, kleur.
Zo'n medisch hulpmiddel is gemaakt van staal, dat geen oxidatie ondergaat. Het apparaat is veilig omdat het de bovenste laag van de huid niet reinigt, maar eerder "gaatjes" om een ​​therapeutisch effect te bereiken bij gebruik in een salon of thuis. Het aantal rolnaalden is 192 stuks.
Mesoscooter kopen

Als u geïnteresseerd bent in de gepresenteerde mesoscooter, kunt u deze voor de beste prijs kopen via de EMS-Beauty online winkel. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken, zijn de kosten van onze apparatuur vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. Daarnaast trainen wij u gratis in het gebruik van het apparaat van uw keuze.
Na afronding van de training ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij uw werk met patiënten. U krijgt ook een garantiekaart, die nuttig voor u is als er zich problemen voordoen. Bovendien kunt u in alle uithoeken van het land laten bezorgen.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager. Om contact met hem op te nemen, laat u een terugbelverzoek achter of belt u ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.