Huidvocht tester UMS-SK-4

Productcode:
1807
Leverancierscode:
3414
Beschikbaar:
Op voorraad

55,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Een gecertificeerde huidanalysator SK-4 wordt onder de aandacht gebracht van dermatologen en schoonheidsspecialisten van het land in de EMS-Beauty online winkel. Functioneel en compact, het stelt u in staat om huidonvolkomenheden snel te identificeren en hun behandeling aan te passen op basis van de gegevens van het apparaat.
Functionele kenmerken

De SK-4 is een compacte vochtindextester voor de huid. Het apparaat meet de bio-elektrische weerstand van de huid en berekent op basis van deze indicator de mate van vochtgehalte in het onderzochte deel van de huid. De analyse wordt uitgevoerd door een kleine tactiele sensor aan het ene uiteinde van de tester. Om de parameters te meten, volstaat het om de sonde in het bestudeerde gebied in korte tijd aan te raken, en het percentage weefselvocht wordt op het scherm weergegeven. Het apparaat meet nauwkeurig de mate van huidvochtigheid, die kan variëren ongeacht het vochtgehalte van de oppervlaktelaag. Dit maakt het een onmisbaar hulpmiddel voor een schoonheidsspecialist en dermatoloog bij het kiezen van methoden om de conditie van de dermis te corrigeren.
Het meetproces is uiterst eenvoudig: zet het apparaat aan, raak de huidsensor aan en lees informatie over het percentage vocht in de weefsels af van de liquid crystal displays. De tester toont gegevens met de hoogste nauwkeurigheid en is tegelijkertijd compact. De voeding wordt geleverd door twee oplaadbare of AAA-batterijen. Het lichaam heeft de vorm van een handvat, wat het gebruiksgemak en de toegankelijkheid garandeert. Dit model is enorm populair geworden bij schoonheidsspecialisten en dermatologen vanwege het vermogen om de belangrijke factor - hydratatie van de huid - nauwkeurig te bepalen.
Uitchecken

Interesse in de gepresenteerde apparatuur? U kunt bij ems-beauty.es voor een zacht prijsje een huidvochttester kopen. Omdat we rechtstreeks samenwerken met fabrikanten, zijn de kosten van onze producten een orde van grootte lager dan die van andere leveranciers. Tegelijkertijd trainen we je gratis in het gebruik van het gekochte apparaat.
Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie. Na het afstuderen ontvang je een certificaat dat je kwalificaties bevestigt. Er wordt onder andere naar alle uithoeken van het land bezorgd. U kunt de goederen ook zelf ophalen uit het magazijn.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de nummers die op de site worden vermeld. Of laat een verzoek achter en wij nemen spoedig contact met u op.
Specificaties:

Meetgrenzen vochtigheid - 0 ... 99,9 %

Afmetingen - 131x27x24 mm

Gewicht - 40 g

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.