Huidcrème CAVIFOX PLUS 500 ML

Productcode:
1635
Leverancierscode:
5835
Beschikbaar:
Op voorraad

65,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Als u de resultaten van cavitatie wilt verbeteren, let dan op de geconcentreerde huidcrème van EuroMedSystems. Met een dergelijk product verbetert u de kwaliteit van uw dienstverlening door nieuwe klanten aan te trekken.
Producteigenschappen

Geconcentreerde crème-gel van fosfatidicholine en deoxycolaat. Actieve ingrediënten: 5% pure fosfaticholine, 2,5% natriumdeoxyconaat, crèmegelbasis. Deze versterker wordt gebruikt om cellulitis en lichaamsvet te behandelen. De gel wordt op de huid aangebracht met behulp van cavitatie-, iontoforese- en elektroforese-apparatuur om deze processen te optimaliseren en de kracht van elke behandeling met 4 te vermenigvuldigen.
Als u besluit een huidcrème te kopen, kunt u dit tegen de beste prijs doen via de online winkel van EMS-Beauty. Omdat we al meer dan 10 jaar producten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. Bovendien krijgt u een productservicegarantie.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via telefoonnummers die op de site worden vermeld. Of vul een terugbelverzoek in, dan neemt onze manager tijdens kantooruren contact met je op.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.