Huid en lichaam diagnostisch apparaat BODY FACE MIRROR

Productcode:
1528
Leverancierscode:
1087
Beschikbaar:
Op voorraad

6.350,00€

course-cert ce-cert

De website ems-beauty.es presenteert een modern apparaat voor het diagnosticeren van de huid van het gezicht en lichaam MIRROR FACE BODY. Hiermee wordt het identificeren van elk huidprobleem gemakkelijker dan ooit. En met nauwkeurige gegevens van het apparaat kunt u het beste abonnement kiezen.
Functionele kenmerken

Een juiste diagnose is een van de belangrijkste acties van verschillende specialismen, en cosmetologie is geen uitzondering. Hiermee kunt u de klant helpen al zijn problemen te identificeren en het probleem zelf op te lossen, niet de symptomen ervan. U kunt de patiënt altijd uitleggen dat er regelmatig een diagnose nodig is en u als specialist kunt de cliënt gedurende een lange periode 'begeleiden'.
Maar voor hoogwaardige diagnostiek is alleen een professionele machine nodig. En dit is SPIEGELGEZICHT LICHAAM. Een dergelijk apparaat biedt de meest nauwkeurige diagnose, niet alleen bij de diagnose van het gezicht, maar ook van het hele lichaam. De nauwkeurigheid van de meetindicatoren is te danken aan ultrageluid en praktisch compromisloos.
Het apparaat heeft geen invloed op de interne processen van uw lichaam en emotionele toestand. MIRROR FACE BODY toont nauwkeurig de verhouding tussen spiermassa en vet, de elasticiteit van de huid en ook het vochtgehalte in de opperhuid. Zo zal een persoon die een diagnose heeft gekregen, kunnen achterhalen waarom een ​​bepaald probleem niet onder de eerder voorgeschreven behandeling valt en een nieuwe, correcte behandeling krijgen.
Apparatuur bestellen

Interesse in de gepresenteerde analyser? Bestel hem dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. We werken rechtstreeks samen met fabrikanten, dus de kosten van onze apparatuur zijn veel winstgevender dan in andere winkels in het land. Daarnaast geven we gratis training over de bediening van het gekochte apparaat.
Je kiest zelf de vorm en het tijdstip van de opleiding en na afronding ontvang je een certificaat. Ook krijgt u een garantie waarmee u verzekerd bent bij garantieproblemen. En u kunt levering in elke stad in het land bestellen.
Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter, en onze manager neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.