Huid- en haaranalyse UMS-TST-189A

Productcode:
1837
Leverancierscode:
3904
Beschikbaar:
Op voorraad

440,00€

course-cert ce-cert

De site ems-beauty.es presenteert een hoogwaardige huid- en haaranalysator TST-189A. De mogelijkheden van het apparaat zullen het mogelijk maken om huidziekten tot in detail op te sporen en op basis van de diagnose de behandeling aan te passen.
Apparaatfuncties

Met behulp van de TST-189A-analysator wordt het veel gemakkelijker om hoogwaardige en gedetailleerde diagnostiek van huid en haar te maken, huidproblemen te identificeren en de juiste behandeling te kiezen. Het model is effectief voor het diagnosticeren van huid- en haarproblemen, het identificeren van huidproblemen en het kiezen van de meest geschikte zorg en behandeling.
Onderscheidende kenmerken van het gepresenteerde model zijn: de aanwezigheid van beeldvorming met hoge resolutie, hoge prestaties en een hoog niveau van gevoeligheid, waardoor we de meest nauwkeurige en gedetailleerde diagnostiek kunnen bieden. Hoewel het apparaat compact is, kan het dankzij de ingebouwde lithiumbatterij lang werken zonder op te laden. Het is deze compactheid die het comfort van het proces garandeert.
Model TST-189A heeft een ingebouwde en een extra SD-kaart, zodat de specialist een grote hoeveelheid informatie kan opslaan. Door de aanwezigheid van de WI-FI-functie kunt u de ontvangen afbeeldingen naar elk apparaat verzenden. Het apparaat wordt geleverd met een standaard, wat het proces nog comfortabeler maakt. Informatie over het hele proces wordt weergegeven op een 3-inch LCD-scherm.
Bezorging regelen

Als je een geschikte huid- en haaranalyser hebt gevonden, haast je dan om deze te bestellen via de EMS-Beauty online winkel tegen de beste prijs in Europa. Omdat we systemen rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten een orde van grootte betaalbaarder dan die van andere leveranciers. En we leren je gratis hoe je het geselecteerde systeem bedient.
Na afloop van de cursus wordt een certificaat uitgereikt. En bij aankoop wordt de garantie voor service verstrekt. Tegelijkertijd wordt de levering uitgevoerd naar alle steden van het land.
Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager zal spoedig contact met u opnemen om de details te verduidelijken.
Specificaties:

Lenzen - 50x en 200x

Display - 3 inch LCD-scherm

Geheugenkaart - SD voor 5000 afbeeldingen

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.