Huid diagnostisch apparaat UMS-K19

Productcode:
1805
Leverancierscode:
3473
Beschikbaar:
Op voorraad

770,00€

course-cert ce-cert

Voor specialisten in cosmetologie en dermatologie presenteert de EMS-Beauty online winkel de huidanalysator EMS-K 19. Dankzij de mogelijkheden kunt u huidproblemen identificeren om de beste behandelingsoptie te bepalen.
Instrumentmogelijkheden

EMS-K 19 is een huiddiagnostisch apparaat (conditieanalysator), een hulpmiddel dat dermatologen helpt bij het analyseren van de status van acht verschillende functies van de dermis. Het apparaat maakt gebruik van normaal wit licht en ultraviolet licht om een ​​gedetailleerd en nauwkeurig onderzoek van alle lagen van de opperhuid te bieden. Voor de meest nauwkeurige resultaten gebruikt de analysator een optische sensor met hoge resolutie en een polarisatiefilter om storende factoren te elimineren en de meest nauwkeurige diagnose te stellen.
Deze diagnose wordt vervolgens geanalyseerd door een specialist die de juiste behandeling voorschrijft. Het diagnostische apparaat voert een onderzoek uit op verschillende gebieden: hydratatie; vet indicator; aantal en diepte van rimpels; huidtextuur;pigmentatie; gevoeligheid; vervuiling en poriegrootte; collageen conditie. Als resultaat van het onderzoek wordt een document gevormd dat elk van de parameters beschrijft. De resultaten van het onderzoek worden opgeslagen in een database waarmee u de resultaten van de aanbevolen huidverzorgings- en behandelmethode objectief kunt volgen.
Een van de onderscheidende kenmerken van de analysator is de mogelijkheid om informatie over geneesmiddelen die in de kennisbank worden gebruikt, in te voeren. Deze informatie wordt gebruikt voor aanbevelingen en wordt afgedrukt op de patiëntuitgangsmodules. De Structural Analyzer is een kleine, ergonomische manipulator met optische sensor, die via een USB-kabel wordt aangesloten op een Windows-pc. De verwerking, analyse en opslag van zoekresultaten wordt gedaan door de software, die eenvoudig kan worden geïnstalleerd met behulp van de standaard software-installatieprocedure.
De analysator wordt ingeschakeld met behulp van het aanraakbedieningspaneel op de behuizing en verdere beeldverwerking en modusselectie worden automatisch uitgevoerd door de juiste menu-opties op het computerscherm te selecteren. Tegelijkertijd gebruikt de schoonheidsspecialiste een duidelijke en praktische bedieningsinterface waarmee u elke bewerking kunt uitvoeren om informatie te verzamelen en te verwerken, inclusief het wijzigen van de vergroting, het selecteren van een lichtbron, het filteren van interferentiefactoren en een aantal andere functies. Deze uitgebreide reeks bedieningselementen geeft de analyser een uitgebreide lijst met voordelen ten opzichte van vergelijkbare apparaten op de markt.

Apparatuur kopen

Als je een huidanalyser wilt kopen, neem dan contact op met de EMS-Beauty webshop. Hier kunt u gecertificeerde apparaten kopen, waarvan de kosten veel lager zijn dan in andere winkels, omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we geven gratis training over het werken met het geselecteerde apparaat.
Trainingen worden op afstand of bij ons op kantoor gegeven - naar keuze. Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat u helpt bij uw werk met patiënten. U krijgt ook een garantie die u van dienst zal zijn bij problemen. En levering wordt uitgevoerd naar alle steden van het land. Maar er is ook een ophaalservice beschikbaar.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en u wordt binnenkort teruggebeld om de details van de bestelling te verduidelijken.
Technische specificaties

CMOS met hoge gevoeligheid - 1/3,25" (Amerikaanse micron)

Dot-resolutie - 2560 x 1920 (5 megapixels)

Optimaal - 1024 x 768, 800 x 600

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.