Huid Analyzer BT-ANALYZE

Productcode:
1529
Leverancierscode:
3268
Beschikbaar:
Op voorraad

125,00€

course-cert ce-cert

De website ems-beauty.es presenteert een functionele BT-huidanalysator. Dankzij de mogelijkheden van het apparaat kunt u huidonvolkomenheden identificeren en zo de juiste behandeling ontwikkelen om deze te elimineren.
Modelkenmerken:

De BT-analyse is eenvoudig en betrouwbaar en kan nauwkeurig de mate van huidvochtigheid op het gezicht en andere delen van het lichaam bepalen. Op basis van de verzamelde informatie schrijft de specialist bepaalde procedures voor. Door het gebruik van speciale apparatuur kunt u de vochtigheidsindex nauwkeuriger bepalen en procedures correct voorschrijven die gericht zijn op het verbeteren van de vochtigheidstoestand. Daarom kunnen schoonheidsspecialisten met deze analysator in hun arsenaal een volledig scala aan diensten bieden en competente hydraterende zorg uitvoeren.
Klanten zullen deze aanpak zeker waarderen. Het apparaat werkt op basis van de afhankelijkheid van de elektrische weerstand van de huid van vochtverzadiging. Hij verzamelt informatie, vertaalt deze naar percentages en geeft de gegevens weer op het LCD-scherm, en de specialist houdt op zijn beurt rekening met deze gegevens en schrijft de juiste procedures voor. Het apparaatje is klein, neemt niet veel ruimte in beslag op het bureaublad, maar een dermatoloog en schoonheidsspecialist kan niet zonder.
Het apparaat maakt gebruik van een zeer gevoelige membraansensor die de meest nauwkeurige indicatoren weergeeft en het gebruik van geavanceerde technologie slaat tijdens elke sessie gegevens op. Alle indicatoren worden weergegeven op het LCD-scherm, de specialist analyseert de effectiviteit van de uitgevoerde manipulaties of onderzoekt zeven verschillende delen van het lichaam. Het scherm geeft in eenvoudige en toegankelijke taal de informatie die nodig is voor het voorschrijven van een behandeling.

Bezorging regelen

Als je een geschikte analyser hebt gevonden, kun je deze voor een betaalbare prijs kopen via de EMS-Beauty online winkel. Ons bedrijf werkt rechtstreeks samen met fabrikanten, dus de kosten van onze apparaten zijn meerdere malen lager dan in andere winkels in het land. Bij aankoop wordt u aangeboden om een ​​gratis cursus te volgen over het trainen van de bedieningsregels in een formaat dat voor u geschikt is.
Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij uw werk met patiënten. U ontvangt ook een garantiekaart, wat handig is voor u in het geval van een storing. Bovendien kunt u levering in alle steden van het land bestellen. Kom desgewenst naar ons magazijn om de goederen zelf op te halen.
Meer advies nodig? Neem contact op met de winkelmanager op de telefoonnummers die je op de site ziet staan. Of laat een verzoek achter en er wordt spoedig contact met u opgenomen.

Specificaties:

Display - LCD-scherm

Afmetingen - 20x13x8 cm

Gewicht - 140 g

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.