HOOFDSTEUN HR-11

Productcode:
1216
Leverancierscode:
HR-11
Beschikbaar:
Op voorraad

16,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 7

De EMS-Beauty online winkel presenteert een afneembare hoofdsteun voor de HR-11 massagetafel. Een functioneel en gebruiksvriendelijk model biedt comfort aan uw patiënten en verbetert zo de kwaliteit van uw dienstverlening.
Producteigenschappen

De hoofdsteun voor de massagetafel HR-11 is ontworpen voor montage op massagetafels zonder een gedeelte voor het hoofd. De hoofdsteun is mechanisch en voorzien van een hoekverstelling, waardoor dit accessoire gebruikt kan worden om hoofd, nek en schouders te masseren. Het is een onmisbaar accessoire voor professionals die onderweg of thuis werken. Maar tegelijkertijd kan de hoofdsteun ook in salons worden gebruikt.
Gemaakt van duurzaam kunststof met metalen fittingen. Dit materiaal is duurzaam en bestand tegen zware belastingen. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken met eenvoudige ontsmettingsmiddelen. En handige mechanismen zijn slijtvast, wat de veiligheid van de procedure garandeert.
Als u geïnteresseerd bent in de gepresenteerde hoofdsteun voor een massagetafel, kunt u deze voordelig kopen via EuroMedSystems. Aangezien we al meer dan 10 jaar massageaccessoires en -apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten 10% lager dan waar dan ook in het land. Bovendien ontvangt u een garantiekaart voor service.
De levering wordt door heel Europa uitgevoerd door middel van verschillende koeriersdiensten. Maar indien nodig heeft u ook een ophaalservice tot uw beschikking. Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via telefoonnummers die op de site staan. Of vul een terugbelverzoek in en er wordt tijdens kantooruren contact met u opgenomen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.