Hightech HIFU 3D-apparaat

Productcode:
1756
Leverancierscode:
848
Beschikbaar:
Op voorraad

1.850,00€

course-cert ce-cert

De website ems-beauty.es presenteert een functioneel HIFU-apparaat UMS-T41. Hiermee kunt u een breed scala aan manipulaties uitvoeren voor gezichts- en lichaamsverzorging.
Voordelen van kiezen

Uw aandacht gaat uit naar de droom van elke schoonheidsspecialist: een hightech 3D HIFU-apparaat. Dankzij de functionele kenmerken kunt u scalpels en lichaamsmodelleringsoperaties vergeten. Nu kunnen uw klanten even verbazingwekkende verjongingsresultaten bereiken zonder een operatie te hoeven ondergaan. Het apparaat kan op elk deel van het lichaam worden gebruikt. Het belangrijkste voordeel is dat één sessie voldoende is om het gewenste resultaat te krijgen.
Het resulterende effect duurt 12 tot 24 maanden, afhankelijk van het specifieke probleem van de patiënt, zijn leeftijd en individuele kenmerken van het organisme. Het werkingsprincipe van het 3D HIFU-apparaat is gebaseerd op het ultrasone effect gericht op hoge intensiteit op diep gelegen weefsels. In de cosmetologie gebruikt het systeem ultrasone flitsen met hoge intensiteit om de aponeurotische spierlaag van de huid (SMAS) te beïnvloeden. Daarom wordt de niet-chirurgische procedure voor het verstevigen van de huid SMAS-lifting genoemd. De SMAS-laag bestaat uit collageen- en elastinevezels en deze zijn op hun beurt weer opgebouwd uit eiwitten.
Omdat de echografie weefselverwarming veroorzaakt, stolt het eiwit bij die temperatuur, wat resulteert in een onmiddellijke opheffing. Bovendien creëert HIFU kleine thermo-coagulatiepunten in de huid, waar de synthese van nieuw collageen, elastinevezels en bindweefsel begint, waardoor het verjongende effect zo lang aanhoudt. Tijdens de behandeling voelt de patiënt geen pijn, maar sommige gebieden kunnen gevoeliger zijn.
Het voordeel is de afwezigheid van een revalidatieperiode, onmiddellijk na de sessie kan een persoon terugkeren naar zijn activiteiten. Door het kleine formaat van het apparaat kunt u het zelfs op een trolley plaatsen en indien nodig mobiel maken, zodat het systeem zichzelf snel terugbetaalt en u binnenkort uitstekende winsten gaat maken. Daarnaast is het toestel gemaakt in een prettig en minimalistisch design, waardoor het overal passend zal zijn.
Plaats een bestelling

Heeft u uw ideale uitrusting gevonden, bestel deze dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty winkel. Omdat we rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten van onze apparatuur meerdere malen lager dan die van andere leveranciers. Bovendien kunt u gratis leren hoe u het gekochte systeem kunt gebruiken.
Na afronding van de cursus wordt een certificaat uitgereikt en bij aankoop ontvang je garantie. En levering wordt uitgevoerd naar alle steden. Om een ​​aankoop te doen, laat een verzoek achter op de website, en onze adviseur zal u tijdens kantooruren terugbellen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Blootstellingstemperatuur - 60-70 graden Celsius

Vermogen - 120 W

Spanning - 220 V

Frequentie - 60 Hz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.