HIFU PATROON

Productcode:
1766
Leverancierscode:
3671
Beschikbaar:
Op voorraad

330,00€

course-cert ce-cert

Als u al lange tijd op zoek bent naar vervangende cartridges voor HIFU-apparaten, hebben we haast om u tevreden te stellen! De website ems-beauty.es presenteert een verscheidenheid aan apparaatmodellen die de levensduur van uw apparatuur verlengen.
Apparaatfuncties

Zoals u weet, is HIFU-technologie een van de meest populaire op de markt voor weefselverjonging, correctie van veranderingen die verband houden met huidveroudering en andere soorten cosmetische ingrepen. High Intensity Focused Ultrasound kan letterlijk wonderen verrichten om uw patiënten binnen enkele seconden een jeugdiger uiterlijk te geven. Maar aangezien emitters van ultrasone golven hun oorspronkelijke eigenschappen tijdens gebruik kunnen verliezen, worden schoonheidsspecialisten geconfronteerd met het probleem om de oorspronkelijke parameters terug te brengen naar vrij dure en populaire apparatuur. Het probleem houdt verband met de geleidelijke afname van de intensiteit van de uitgezonden ultrasone golven.
Tot voor kort waren vervangende HIFU-cartridges bijna niet te vinden in ons land, waardoor apparaateigenaren voor een nogal onaangename keuze stonden: nieuwe apparatuur kopen of de kwaliteit van de geleverde diensten verminderen. Tegenwoordig biedt het bedrijf schoonheidssalons de mogelijkheid om de effectiviteit van het apparaat te herstellen met minimale tijd en financiële kosten.
In onze online winkel kunt u originele (extra) vervangende transducers voor gefocusseerde ultrasone apparaten met hoge intensiteit kopen, waarmee specialisten degradatie van apparatuur kunnen voorkomen. Wij bieden maatwerk levering van originele HIFU ultrasone cartridges met een levensduur van 5000 pulsen. De tijd voor de koper om deze onderdelen te ontvangen is 3-4 weken vanaf het moment van bestelling. Met voldoende inhoud voor cartridges van hoge kwaliteit kunnen apparaateigenaren niet alleen apparaten in werkende staat herstellen met kwaliteitsborging, maar ook meerdere reservekopieën van deze vervangende eenheden kopen, die erg belangrijk zijn voor een efficiënte werking.
Uitchecken

Interesse in ons aanbod? Neem dan contact op met de online winkel van EMS-Beauty, waar u in Europa vervangende cartridges kunt kopen tegen de scherpste prijs. We leveren ze rechtstreeks van fabrikanten, hun kosten zijn meerdere malen lager dan die van andere leveranciers. En bij de aankoop ontvang je een garantiekaart die je bij problemen van dienst zal zijn.
Levering vindt plaats door het hele land. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. Om dit te doen, laat u een terugbelverzoek achter en verwacht u deze in de nabije kantooruren.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.