Hifu 4D

Productcode:
1861
Leverancierscode:
4007
Beschikbaar:
Op voorraad

4.050,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de website ems-beauty.es een innovatief HIFU 4D-apparaat. Geavanceerde technologie zorgt in korte tijd voor verbluffende resultaten.
Apparaatmogelijkheden

De technologische mogelijkheden van de HIFU 4D-technologie bestaan ​​uit het initiëren van het verjongingsproces met behulp van gefocusseerde echografie met hoge intensiteit. Hoe het werkt: De ultrasone energie verwarmt de weefsels, waardoor het collageeneiwit samentrekt en de huid onmiddellijk steviger wordt. Voeg daarbij het creëren van thermocoagulatiepunten tijdens de behandeling, die de verdere synthese van collageen en elastine bevorderen, waardoor een duidelijk en langdurig effect kan worden verkregen.
De bijzonderheid van 4D is dat de technologie geavanceerder is vanwege de grotere kracht van ultrageluid en het vermogen om door te dringen in diepere weefsels. Daarom is het mogelijk om de spier-aponeurotische laag intensiever te beïnvloeden en bovendien op twee manieren: langzaam en snel. Op dit moment wordt HIFU 4D-technologie beschouwd als de meest geavanceerde en veilige voor het corrigeren van leeftijdsgerelateerde veranderingen bij mensen van alle leeftijden.
Met behulp van HIFU 4D is het mogelijk om de elasticiteit van de huid te herstellen, de elasticiteit van het weefsel te herstellen, gezichtscontouren te vormen, leeftijdsgerelateerde veranderingen te elimineren, cellulitis glad te strijken en vetophopingen te elimineren. Met een set van 7 patronen kunt u elk deel van het gezicht en lichaam behandelen. En het belangrijkste kenmerk van HIFU 4D is dat elk van zijn cartridges 25.000 pulsen kan genereren. Dit is het verschil met 3D, dat slechts 10.000 pulsen genereert.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas kan 4D-technologie degenen die contra-indicaties hebben voor de behandeling niet helpen:
pathologie van het endocriene systeem;
nier- en leverinsufficiëntie;
ingebouwde pacemaker;
hart-en vaatziekten;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
zwangerschap en lactatieperiode;
huidbeschadiging op de behandelplaats;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten in de acute fase.
Bekijk de medische geschiedenis van de patiënt om bijwerkingen te voorkomen.

Bestelling levering

Als u besluit een HIFU 4D-apparaat te kopen, doe dit dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. We leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn een orde van grootte winstgevender dan die van andere leveranciers. Tegelijkertijd leren we u gratis hoe u het gekochte apparaat kunt gebruiken op een voor u geschikt moment.
Na afronding van de training ontvang je een certificaat om met patiënten te werken. En bij aankoop krijgt u een servicegarantie, waarmee u verzekerd bent in geval van storingen.
Bovendien kunt u overal in het land bezorging bestellen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om de details te verduidelijken.
Specificaties:

Complete set - 7 patronen

Cartridgebron - 25.000 pulsen

Golflengte - 650 nm

Spanning - 110-220 V

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.