Handmatige wasverwarmer

Productcode:
1573
Leverancierscode:
4150
Beschikbaar:
Op voorraad

20,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 5

EuroMedSystems presenteert met genoegen de handmatige cassette wax heater EMS-4150. De mogelijkheden van het ontharingsapparaat zullen zelfs ervaren professionals aangenaam verrassen.
Voordelen van kiezen

De handmatige harsverwarmer EMS-4150 is een ontharingstool voor thuisgebruik. Om haar te verwijderen, is het noodzakelijk om de schone huid van de zone van 15-18 cm te bedekken en met de behandeling te beginnen. Voskoplav werkt met behulp van patronen gevuld met was. De wascassette wordt in de wassmelter geplaatst en verwarmd tot de gewenste temperatuur. Doordat de cartridge een rollerapplicator heeft, wordt de wax gelijkmatig en gemakkelijk op de huid aangebracht.
Wasverwarmers losten een aantal problemen op. Ze voorkomen verbranding of oververhitting van de massa, wat leidt tot brandwonden op de huid, en zorgen ook, dankzij de aanwezigheid van een thermostaat, voor de vereiste temperatuur van de was, waardoor deze niet afkoelt. Bovendien garanderen ze dat de wax op de juiste temperatuur wordt verwarmd, wat de opening van de poriën maximaliseert en het proces van het verwijderen van ongewenst haar vereenvoudigt.
De behuizing van de waxmaker is gemaakt van duurzaam plastic en de verwarmer is gemaakt van metaal. Deze combinatie garandeert het apparaat een lange levensduur. Daarnaast maakt het compacte formaat het gemakkelijk om de was te vervoeren, en past het stijlvolle design perfect in elk interieur. Al deze factoren maken het gepresenteerde model tot een ideale keuze in de strijd tegen ongewenste vegetatie.

Uitchecken

Als u besluit was te kopen, doe dit dan tegen de beste prijs via het bedrijf European Medical Systems. Ons bedrijf werkt al meer dan 10 jaar rechtstreeks samen met fabrikanten, dus de kosten van onze apparatuur zijn 10% lager dan die van andere leveranciers. Tegelijkertijd trainen we je gratis in het gebruik van het gekochte apparaat.
De training wordt uitgevoerd in een formaat dat voor u geschikt is. Na voltooiing ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties bevestigt. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Bezorging vindt onder andere plaats in heel Europa, zodat u veilig een bestelling kunt plaatsen.
Hulp nodig bij het kiezen? Neem hiervoor contact op met de winkelmanager. Om contact met hem op te nemen, vult u het feedbackformulier in of belt u ons zelf op de nummers die op de site staan, en wij zullen uw vragen beantwoorden.
Specificaties

Vermogen - 40 W

Spanning - 220-240 V

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.