Haardiodelaser voor ontharing D-las 40

Productcode:
1721
Leverancierscode:
800
Beschikbaar:
Op voorraad

5.450,00€

course-cert ce-cert

De website ems-beauty.es presenteert de functionele diodelaser D-Las 40. Met zijn hulp wordt de procedure nog eenvoudiger en efficiënter.
Beschikbare technologieën

De D-Las 40 diodelaser is het optimale apparaat voor ontharing: haarmelanocyten absorberen lichtenergie volledig. De huid van de cliënt wordt met deze epilatiemethode absoluut glad: de flits wordt geabsorbeerd door de melanine in het haar en verandert in warmte. Het warmt op en stort dan in.
Diodelaser D-las 40 wordt veel gebruikt in procedures voor het verwijderen van gezichtshaar, waardoor er geen irritatie en roodheid ontstaat. Het apparaat heeft een absoluut toegankelijke en begrijpelijke interface waarmee u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lasergeneeskunde kunt gebruiken. Automatische instellingen worden ingesteld in het geheugen van de apparatuur, ze kunnen onafhankelijk worden aangepast en programma's en belichtingsintensiteit worden ingesteld.
Een van de belangrijkste voordelen van het apparaat is het verbeterde koelsysteem, dat uw cliënten beschermt tegen pijn tijdens de procedure. Het werkoppervlak (lichtpunt) is 12x12 mm, waardoor je snel en efficiënt kunt ontharen, overal op het lichaam. De diodes zijn gemaakt in Duitsland, het leven is 1 jaar hard werken, het enige consumentenmateriaal dat je nodig hebt is de gel die meestal wordt gebruikt bij het werken met dergelijke apparaten. De diodelaser wordt door schoonheidsspecialisten opgemerkt als de meest effectieve in de strijd tegen verschillende soorten haar, op elke huidskleur.
Contra-indicaties voor behandeling

Onthoud dat laserontharing niet wordt uitgevoerd onder de volgende omstandigheden:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
auto-immuunpathologieën;
oncologische neoplasmata;
mechanische schade aan de huid op de plaats van blootstelling;
ontstekingsprocessen van de huid;
diabetes mellitus in het stadium van decompensatie;
griep, koorts, acute luchtweginfecties;
menstruatiecyclus.
Let op de medische geschiedenis van de patiënt om te voorkomen dat hij gezondheidsproblemen krijgt.
Uitchecken

Heb je de apparatuur gevonden die je zoekt? Bestel hem dan voor de scherpste prijs in Europa via de EMS-Beauty webshop. Omdat we apparaten rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn hun kosten 10% lager dan in andere winkels in het land. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om gratis te leren hoe u het gekochte apparaat kunt gebruiken.
Na afronding van de cursus ontvangt u een certificaat dat van pas komt bij uw werk met patiënten. En bij aankoop krijgt u een garantie voor de after-sales service, die u verzekert in geval van storingen. Daarnaast is het mogelijk om levering naar alle hoeken van het land te bestellen.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of vul een aanvraag in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Specificaties:

Spotgrootte - 12x12 mm

Energiedichtheid - 1-120 J/cm2

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Pulsduur - 10-400 ms

Afmetingen - 46x37x35 cm

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.