Freesmachine YM-1002

Productcode:
1526
Leverancierscode:
YM-1002
Beschikbaar:
Op voorraad

65,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Het bedrijf European Medical Systems heeft het genoegen u de frees HM-1002 voor te stellen. Hiermee geven alle nagelverzorgingsprocedures het beste resultaat.
Modelkenmerken:

Model HM-1002 werkt perfect met een standaardspanning van 220-230 V 50 Hz. Dergelijke apparatuur heeft een breed scala aan hulpstukken en bevat een stroombron, een speciale handgreep voor een micromotor, een speciale set messen, standaards en pedalen. De router van het Poolse model is een hoogwaardige en uitstekende keuze voor het professionele werk van salonmedewerkers.
Het hebben van een stabiele backlink garandeert gebruiksgemak. Het gemiddelde gewicht van het apparaat en de grootte van het handvat zijn relevant voor het gebruik van de handen van een vrouw. Professionele snelheidsbeheersing zal meer dan ooit onder meer in de procedure aanwezig zijn.
Bevestigingsmiddelen zoals Twist-Lock frezen zijn getest. Het product heeft een ingebouwde zekering die beschermt tegen overbelasting, zelfs de sterkste. De kit bevat een pedaal om het model te activeren. Er is ook de mogelijkheid om de snelheid van het voertuig aan/uit te zetten en te regelen.
Apparatuur kopen

Besloten om een ​​nagelknipper te kopen? Bestel hem voor de beste prijs via de EMS-Beauty store. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten samenwerken, zijn de kosten van onze apparatuur veel winstgevender dan in andere winkels in het land. Bovendien kunt u op een voor u geschikt moment van ons de bedieningsregels van de gekochte apparatuur leren.
Na afronding van de training ontvang je een certificaat om met patiënten te werken. En bij aankoop krijgt u een coupon voor garantieservice. Levering kan onder andere naar elke uithoek van het land worden besteld.
Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om u bij alle zaken te helpen. Of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.