Fractionele CO2 laser met vaginale nozzle Master Alex Nieuw

Productcode:
3964
Beschikbaar:
Op voorraad

5.499,00€

course-cert ce-cert

De Master Alex nieuwe fractionele CO2-laser met vaginale bevestiging is een geavanceerd medisch en cosmetisch apparaat dat bekend staat om zijn hoge prestatie- en veiligheidsnormen. Deze laser combineert een breed scala aan functies en kenmerken die hem ideaal maken voor diverse medische en cosmetische ingrepen.

De nieuwe fractionele CO2-laser van Master Alex met vaginale bevestiging vertegenwoordigt een toppunt van precisie en veelzijdigheid in medische en cosmetische lasertechnologie. Met meerdere bedieningsmodi, instelbare vermogensinstellingen en geavanceerde veiligheidsfuncties is dit lasersysteem ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van medische professionals en cosmetische beoefenaars.


Een van de opvallende kenmerken is de mogelijkheid om in verschillende modi te werken, waaronder enkele puls, continue puls, herhaalde puls en ultrapuls, waardoor zorgverleners behandelingen kunnen afstemmen op de individuele behoeften van de patiënt.


Het instelbare uitgangsvermogen, variërend van 0 tot 60 watt, stelt behandelaars in staat om de tijdens procedures geleverde energie nauwkeurig te regelen, wat zorgt voor optimale resultaten en comfort voor de patiënt.


Deze verzegelde CO2-laser werkt op een golflengte van 10,6 micrometer, een standaard voor diverse medische en cosmetische toepassingen. De nauwe divergentiehoek en de kleine diameter van 0,2 mm zorgen voor nauwkeurigheid en efficiëntie tijdens behandelingen.


Voor extra precisie is een richtstraal met een rode diodelaser inbegrepen, waardoor behandelaars de behandelgebieden nauwkeurig kunnen richten.


Het transmissiesysteem van de laser maakt gebruik van een veergebalanceerde 7-scharnierarm, die flexibiliteit en gebruiksgemak biedt tijdens procedures.


Koelvloeistof voor interne circulatie voorkomt oververhitting, zelfs bij langdurig gebruik, waardoor de veiligheid van de patiënt en de doeltreffendheid van de behandeling worden gegarandeerd.


Het apparaat is uitgerust met een gebruiksvriendelijk 10,4-inch LCD-scherm, waardoor procedures eenvoudig kunnen worden aangepast en gevolgd.


Met een bedrijfstemperatuurbereik van 5-40 °C en een luchtvochtigheid van minder dan 80%, kan deze laser worden aangepast aan verschillende omgevingsomstandigheden.


Elektromagnetische compatibiliteit zorgt ervoor dat de laser storingsvrij functioneert en het ontwerp minimaliseert trillingen en verstoring van de luchtstroom in de werkruimte.


Met een gewicht van 51 kg en verpakt in afmetingen van 119 x 60 x 52 cm, is de Master Alex New Fractional CO2 Laser een draagbaar en veelzijdig hulpmiddel voor medische en cosmetische praktijken.


Samenvattend biedt de Master Alex nieuwe fractionele CO2-laser met vaginale bevestiging professionele zorgverleners een krachtig en aanpasbaar hulpmiddel voor een breed scala aan procedures. De precisie, veiligheidskenmerken en het gebruiksvriendelijke ontwerp maken het tot een uitstekende keuze voor medische en cosmetische toepassingen.


technische parameters

Werkmodus: enkele puls, continue puls, herhaalde puls, ultrapuls

Uitgangsvermogen: 0-60W (instelbaar)

Ingangsvermogen: 450VA

Lasertype: afgedichte CO; laser

Lasergolflengte: 22.6 uur

Divergentiehoek: 4mrad

Gefocuste spotdiameter: 0,2 mm

Gereedschapsbitfocus: F = 100 mm (optioneel)

Pulsbreedte: 0,1 ms-100 ms

Richtstraal: rode diodelaser (650nm, 5mW)

Transmissiesysteem: veergebalanceerde 7 scharnierarmen

Koelsysteem: koelvloeistof in de cirkel

Scherm: 10,4-inch LCD-scherm

Werkomgevingstemperatuur: 5-40 *C

Vochtigheid: <80%

Luchtdruk: 86Kpa-106Kpa

Ingangsvermogen: AC220Vil0%, 50Hz

Elektromagneet: geen onderbreking door een elektromagneet

andere werkomgeving: Geen duidelijke schudden of luchtstroom

G.W.: 51 kg

Afmeting pakket: 119x60x52cm

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.