Foto-epileermachine ESTI-50

Productcode:
1785
Leverancierscode:
3791
Beschikbaar:
Op voorraad

4.800,00€

course-cert ce-cert

Voor cosmeticaspecialisten presenteert de website ems-beauty.es de ESTI-50 foto-epilator. Kenmerk van het apparaat - in een combinatie van drie technologieën voor de beste epilatie van alle huidtypes. Met dergelijke apparatuur zal uw bedrijf bloeien en zich ontwikkelen.

Modelkenmerken:


De belangrijkste technologie van de ESTI-50 is IPL. IPL richt zich op gepigmenteerde melanine, die geconcentreerd is in de haarzakjes. Omdat melanine licht gemakkelijk absorbeert, sterft het af, waardoor het haarverlies veroorzaakt en hun verdere groei wordt geblokkeerd. Houd er rekening mee dat een IPL-behandeling alleen geschikt is voor patiënten met een lichte huidskleur en donker haar. Anders is er een hoog risico op oververhitting van de huid en bijwerkingen.

De tweede technologie - E-light - wordt gebruikt voor ontharing en ELOS-verjonging. De technologie is revolutionair, omdat ze de effecten van licht en radiogolven combineert. Het licht wordt op de kern van de haarkern gericht en de radiogolven verwarmen de follikel, waardoor een positief effect ontstaat, maar de belasting van de huid wordt verminderd. Ook in de uitrusting van het systeem is er SHR-technologie, die laserstraling gebruikt. Omdat de pulsen met een zeer hoge snelheid worden toegediend, wordt de huid rond het behandelgebied niet verwarmd, maar treedt het gerichte effect van folliculaire schade op.

Voeg daarbij de In-Motion-modus, die zorgt voor een snellere verwerking zonder bijwerkingen. SHR-ontharing kan op elk huidtype worden uitgevoerd. De bovenstaande manipulaties kunnen op elk moment van het jaar op elk type huid worden uitgevoerd. Dezelfde functie minimaliseert het risico op bijwerkingen. Traditionele foto-epilators kunnen dit niet bieden. Omdat de manipulator is uitgerust met een bron van 300.000 pulsen, kan deze lange tijd worden gebruikt zonder dat lampen hoeven te worden vervangen. En de aanwezigheid van een beveiligingssysteem zorgt ervoor dat het apparaat uitschakelt wanneer er een storing of storing wordt geconstateerd.

Bestel een apparaat


Heb je het juiste apparaat gevonden? Je kunt het kopen via de EMS-Beauty online winkel tegen de beste prijs in Europa. De reden hiervoor is de jarenlange directe samenwerking met fabrikanten. Tegelijkertijd trainen we je gratis in het gebruik van het gekochte apparaat.

De keuze van de trainingsvorm is aan jou. En na voltooiing ontvangt u een certificaat. Ook krijgt u een servicegarantie waarmee u verzekerd bent bij een storing.

Het is mogelijk om levering vanuit elke hoek van het land te bestellen. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Om de levering te regelen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager belt u zo snel mogelijk terug om de details te verduidelijken.

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.