Foto-epileermachine ESTI-250

Productcode:
1855
Leverancierscode:
4001
Beschikbaar:
Op voorraad

2.750,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar een efficiënte en concurrerende ontharingsmachine, dan is het ESTI-250-systeem de perfecte oplossing voor u. Met zijn hulp zal het mogelijk zijn om snel en pijnloos om te gaan met ongewenste vegetatie op het lichaam en gezicht.
Functionaliteit

Het ESTI-250-apparaat combineert drie soorten blootstelling: IPL, SHR, OTP. De combinatie van deze drie technologieën maakt het apparaat tot een ideale assistent in de strijd tegen overtollig haar en leeftijdsgebonden huidveranderingen. De IPL- en SHR-methoden zijn bedoeld om de groei van dons te vertragen. Alleen IPL stelt de follikel bloot aan diffuus licht van een breed stralingsspectrum, terwijl SHR preciezere stralen intenser in de haarschacht stuurt. Maar het hybride effect van IPL met een actieve bipolaire frequentie stelt u in staat om de productie van collageen en elastine te stimuleren, de huid te verjongen, pathologische weefsels te verwijderen en vasculaire laesies te behandelen. Met behulp van ESTI-250 heeft een specialist de mogelijkheid om de volgende manipulaties uit te voeren:
verwijdering van ongewenst haar;
verlichting of volledige eliminatie van pigmentatie;
behandeling van vasculaire laesies;
acne behandeling;
correctie van littekens na acne;
herstel van weefselelasticiteit.
Afhankelijk van de aandoening kiest de specialist de juiste golflengte.
RF Technology vertegenwoordigt haar geavanceerde professionele verjongingstechnologie die langdurige en levendige verjongingsresultaten oplevert. De modulariteit van het apparaat zorgt voor een stabiele en continue werking zonder dat reparatie of vervanging van componenten nodig is. Het apparaat is voorzien van een beveiligingssysteem dat automatisch uitschakelt wanneer er een storing wordt geconstateerd.
De functionaliteit van het koelsysteem maakt langdurig continu gebruik mogelijk zonder oververhitting. Het voorkomt ook verbranding of ongemak bij de patiënt. Met eenvoudige menu's en een 8-inch touchscreen is het systeem zelfs voor een beginner ongelooflijk gebruiksvriendelijk. En de ergonomie van de sproeiers biedt de specialist ongelooflijk veel comfort tijdens het werk.
Bestelling levering

Interesse in de gepresenteerde apparatuur? Bestel het dan voor een zacht prijsje via het bedrijf European Medical Systems. En leer direct gratis met het apparaat werken met behulp van onze specialisten. Je kiest zelf het tijdstip en de vorm van de training en na afronding ontvang je een certificaat.
Het wordt ook geleverd met een servicegarantie. Zo ben je verzekerd bij een probleem. En u kunt uw bestelling overal in het land ontvangen.
Neem voor een aankoop contact op met de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of vul een terugbelverzoek in en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld.
Specificaties:

Display - 8" touchscreen

RF-frequentie - 1-10 Hz

Spanning - 110 V, 50 Hz / 230 V, 60 Hz

Garantie - 18 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.