Foto-epileermachine ESTI-170C

Productcode:
1788
Leverancierscode:
3436
Beschikbaar:
Op voorraad

3.280,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek was naar een efficiënte ontharingsmachine, dan is het model ESTI-170 C precies wat u nodig heeft. Hiermee wordt ontharen pijnloos en sneller, wat een positieve invloed heeft op uw bedrijf.
Onderscheidende kenmerken

ESTI-170C zorgt voor pijnloze SHR- en IPL-ontharing overal op het lichaam en gezicht. Licht dringt de haarzakjes binnen en verwarmt de melanine die ze bevatten. Naast foto-epilatie voert het apparaat effectief huidverjonging uit, elimineert het rimpels en ouderdomsvlekken, en zorgt het ook voor versteviging van de huid en behandelt het acne en vasculaire laesies van de huid. Multifunctionaliteit wordt bereikt door het gebruik van vervangbare filters die verschillende effecten op de huid hebben.
Met ESTI-170C kunt u haar van verschillende diktes op verschillende huidtypes behandelen. Via het bedieningsmenu, weergegeven op een groot aanraakscherm, kunt u een van de standaardmodi selecteren. In het menu kun je sessieparameters aanpassen: energie, frequentie en duur van lichtpulsen, koeltemperatuur en meer. Met het computersysteem kunt u de instellingen opslaan, zodat u ze in de toekomst kunt gebruiken.
Het systeem kan continu werken - tot 18 uur en is uitgerust met een koelsysteem met continue temperatuurregeling. Een van de belangrijkste kenmerken is het watercirculatiesysteem, het gebruik van vervangbare filters en huidkoeling tot -10 graden om eventuele bijwerkingen met de huid te voorkomen. Daarnaast is er een continue bewakings- en probleemoplossingsservice voor u beschikbaar om de beste resultaten te garanderen.
Verbod op gebruik

Aangezien de laser schade kan toebrengen als een persoon er contra-indicaties voor heeft, is het verboden om het apparaat onder dergelijke omstandigheden te gebruiken:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
gevoeligheid van de huid;
ingebouwde pacemaker;
dermatologische ontsteking op de plaats van blootstelling;
huidbeschadiging in het behandelgebied;
pathologie van het endocriene systeem;
auto-immuunziekten;
chronische ziekten in de acute fase.
U moet er zeker van zijn dat uw patiënt gezond is, anders bestaat het risico op ernstige bijwerkingen.

Uitchecken

Besloten om een ​​apparaat voor epileren te kopen? Doe het via de EMS-Beauty webshop tegen een prijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land. De reden voor deze kosten zijn directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen jaren. Daarnaast kunt u gratis leren werken met het apparaat in elk formaat dat voor u geschikt is.
Na afronding van de training ontvang je een certificaat, wat handig is bij het werken met patiënten. U krijgt ook een garantie die u verzekert in geval van garantieproblemen. En u kunt levering in elke stad in het land bestellen.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de nummers die u op de site ziet. Of laat een verzoek achter en verwacht binnenkort een telefoontje.
Apparaatspecificaties

Golflengte IPL - 480/530/640 - 950 nm

Pulsenergie IPL - 60 J/cm2

Spotgrootte - 12x30mm of 15x50mm

Bron pulsen IPL - 500.000

Afmetingen - 48x59x60 cm

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.