Foto-epilator OPT+SHR ESTI-40

Productcode:
1690
Leverancierscode:
4202
Beschikbaar:
Op voorraad

1.750,00€

course-cert ce-cert

De European Medical Systems Company is verheugd om de foto-epilator OPT + SHR ESTI-40 onder de aandacht van artsen te brengen. Ondanks zijn kleine formaat gaat het apparaat ongelooflijk effectief om met ongewenste vegetatie, die liefde en populariteit heeft gewonnen bij schoonheidsspecialisten.
Technologie Mogelijkheden

De ESTI-40 foto-epilator zorgt voor de eliminatie van ongewenst haar met behulp van laserwarmte. Tijdens de procedure dringt laserlicht diep in de huid door en bereikt het de wortel van de haarzakjes. Het licht wordt geabsorbeerd en omgezet in warmte, die de follikels beschadigt zonder het omringende weefsel te beschadigen.
De ontharingsprocedure voorkomt haargroei voor een lange tijd. Om goede resultaten te krijgen, moet u meerdere sessies voltooien. De foto-epilatieprocedure heeft een beter effect op een lichte huid. Met behulp van dit apparaat is de behandeling absoluut pijnloos en zijn de belangrijkste functies:
Verwijdering van ongewenst haar.
Eliminatie van pigmentatie van verschillende oorsprong.
Fotoverjonging van de huid.
Acnebehandeling en gladmaken na acne.
Het apparaat is draagbaar, heeft een krachtig koelsysteem en is uitgerust met een kleurenscherm waarmee u de procedure kunt controleren en het hele proces kunt volgen. Zelfs voor een beginnende specialist is het een plezier om met hem samen te werken.
Contra-indicaties voor gebruik

De foto-epilator is een serieus apparaat dat met zorg moet worden gebruikt. Dit betekent dat u het niet moet gebruiken als er contra-indicaties zijn. Waaronder:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
ontstekingsprocessen van de huid;
schimmel huidlaesies;
mechanische verwondingen in het behandelgebied;
oncologische neoplasmata;
infectieziekten in de acute fase;
verergering van chronische ziekten;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
hart-en vaatziekten;
ziekten van de lever en de nieren;
koortsachtige aandoeningen;
epilepsie en psychische stoornissen.
Om een ​​positief resultaat van de behandeling te garanderen, dient u bij het eerste consult na te gaan of de patiënt gezond is.

Apparatuur bestellen

De juiste ontharingsapparatuur gevonden? Haast je dan om het via de EMS-Beauty webshop voor een zacht prijsje te bestellen. De kosten van onze apparaten zijn de meest betaalbare in Europa, aangezien we ze de afgelopen jaren rechtstreeks van fabrikanten hebben geleverd. En we leren gratis hoe u ermee kunt werken in een formaat dat voor u geschikt is.
Na voltooiing van de cursus wordt een certificaat uitgereikt dat uw kwalificaties bevestigt bij het werken met patiënten. En bij aankoop ontvangt u een garantie voor after-sales service, die u verzekert in het geval van een garantiefout.
De bezorging gebeurt door het hele land via verschillende koeriersdiensten. U kunt desgewenst ook gebruik maken van de zelfbezorgservice. Om een ​​handige optie voor u te kiezen, belt u de nummers die op de site worden vermeld, en onze manager zal al uw vragen beantwoorden. Of laat een verzoek achter en verwacht een telefoontje tijdens kantooruren.

Specificaties:

Spanning - 220 V, 50-60 Hz

Pulsenergie - 1-50 J/cm2

RF-energie - 1-25 J

Golflengte - 530-1200 nm

Koelsysteem - water + lucht + halfgeleider

Spotgrootte - 8x40 mm

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.