Foto-epilatieapparaat JUBILEE

Productcode:
3966
Beschikbaar:
Op voorraad

3.300,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar functionele en handige apparatuur om ongewenst haar te verwijderen? Dan is het bedrijf European Medical Systems verheugd om de JUBILEE 2in1 foto-epilator te introduceren. De combinatie van SHR- en E-Light-technologieën zorgt voor de beste resultaten tegen de laagste kosten.

Functionele kenmerken


De JUBILEE 2in1 foto-epilator werkt volgens het principe van selectieve fotothermolyse. Door lichtpulsen door een kryptonlamp te genereren, richten ze zich op het melaninepigment in de follikel, waardoor het afbreekt en tot haaruitval leidt en bijgevolg hun groei in het behandelde gebied stopt. Met de SHR-methode kunt u de energie van de puls ook op de haarschacht richten, wat bijdraagt ​​aan een snellere en effectievere ontharing. Bovendien zorgt deze technologie voor een snelle behandeling van grote delen van het lichaam.

Het is bekend dat donker haar op een lichte huid het meest geschikt is om te verwijderen, omdat het de meeste melanine bevat. Maar de E-Light-technologie, die licht en stroom combineert, maakt het mogelijk om zelfs met haar zonder pigment om te gaan. Maar om het resultaat te bereiken, is nog steeds een procedure van 3-8 sessies vereist, afhankelijk van het behandelingsgebied en de kenmerken van het lichaam van de patiënt.

De veiligheid van de behandeling wordt verzekerd door de aanwezigheid van een krachtig koelsysteem, dat oververhitting van de huid en bijgevolg het ontstaan ​​van brandwonden of schade voorkomt. En dankzij ergonomische manipulatoren kan de specialist de hele dag comfortabel werken. Bovendien is het apparaat klein van formaat, waardoor het geen vrije ruimte op kantoor in beslag neemt.

Contra-indicaties voor gebruik


Voordat u met de behandeling begint, moet u ervoor zorgen dat uw patiënt geen van de volgende contra-indicaties heeft:

  • pathologie van het endocriene systeem;
  • nier- en leverziekten;
  • suikerziekte;
  • de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
  • chronische ziekten in de acute fase;
  • verergering van infectieziekten;
  • huidbeschadiging op de behandelplaats;
  • ontstekings- en etterende processen van de huid;
  • koorts, griep, hoge temperatuur;
  • zwangerschap en borstvoeding.

De afwezigheid van deze aandoeningen zorgt ervoor dat de patiënt het beste resultaat krijgt zonder complicaties.


Plaats een bestelling


Nadat u hebt besloten een foto-epilatieapparaat te kopen, kunt u dit tegen de beste prijs doen via de online winkel van EMS-Beauty. Door onze directe samenwerking met fabrikanten kunt u systemen aanschaffen tegen een kostprijs die 10% lager is dan in andere winkels. Daarnaast kunt u gratis leren hoe u met het apparaat kunt werken op een tijdstip en formaat dat u schikt.

Na het voltooien van de training ontvangt u een certificaat dat nuttig is voor u bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u een coupon voor garantieservice voor een periode van 2 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. En u kunt uw bestelling overal in het land ontvangen.

Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de aankoop te voltooien en al uw vragen te beantwoorden.

Specificaties:


Golflengte - 430/480/530/560/640-1200 nm (E-Light) / 640-1200 nm (SHR)


Spotgrootte - 15x50 mm (E-Light) / 10x40 mm (SHR)


Pulsenergie - 1-50 J/cm2


Pulsbreedte - 2-99 ms (E-Light) / 0,1-20 ms (SHR)


SHR-frequentie - 1-10 Hz


Display - 10,4" kleuren touchscreen


Koelsysteem - water + halfgeleider + lucht


Vermogen - 2000 W


Gewicht - 35 kg


Garantie - 2 jaar (met mogelijkheid tot verlenging)

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.