Foto-epilatie-apparatuur

Productcode:
1677
Leverancierscode:
6879
Beschikbaar:
Op voorraad

860,00€

course-cert ce-cert

Wilt u uw salon uitrusten met hoogwaardige ontharingsapparatuur? Dan is het EMS-6879 foto-epilatieapparaat de juiste oplossing. Draagbaar, maar functioneel, het wordt de beste assistent van de schoonheidsspecialiste in de strijd tegen vegetatie op het lichaam en gezicht.
Modelkenmerken:

Het belangrijkste doel van het apparaat voor foto-epilatie EMS-6879 is het elimineren van ongewenst haar. Maar ook met het apparaat kunt u cosmetische ingrepen uitvoeren voor het bleken en huidverjonging. Dankzij de IPL-technologie verwijder je permanent haar van elk deel van het gezicht en lichaam. Zo'n apparaat kan in een schoonheidscentrum of zelfs thuis worden gebruikt.
Pulslichtbehandeling wordt steeds gebruikelijker en gevraagd door klanten. Dit apparaat is uitgerust met 2 standaard cartridges - de eerste voor ontharing (rood) en de tweede voor verjonging (geel). Tijdens de procedure wordt een mondstuk met een patroon van de gewenste kleur gebruikt. De prijs is inclusief een stuurdeel met een top van 7 cm2.
Om deze reden is het erg handig om haar in de meest delicate gebieden in kortere tijd te verwijderen. IPL-technologie laat licht doordringen tot in de diepste lagen van de opperhuid, waarna de geabsorbeerde energie de kiemcellen van het haar begint te vernietigen, de productie van nieuw collageen stimuleert en de huidelasticiteit verhoogt. Deze procedure is erg handig en effectief, helpt ongewenst haar op de meest gevoelige plekken te verwijderen en is geschikt voor elk huidtype. Het beste is dat je het apparaat op elk moment van het jaar kunt gebruiken. Hierdoor zal hij nooit stilzitten en regelmatig winst maken.
Contra-indicaties voor gebruik

Het gebruik van het apparaat is ten strengste verboden onder de volgende contra-indicaties:
oncologische processen;
zwangerschap en lactatieperiode;
dermatologische ontstekingsprocessen;
infectieziekten in de acute fase;
verergering van chronische ziekten;
nier- en leverinsufficiëntie;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker.
ziekten van de bekkenorganen;
menstruatie;
koortsachtige aandoeningen;
epilepsie.
U moet alles over de gezondheidstoestand van de patiënt van de patiënt te weten komen om een ​​positief resultaat van de procedure zonder complicaties te garanderen.

Apparatuur kopen

Is deze apparatuur geschikt voor uw wensen? Bestel hem dan voor de beste prijs in de EMS-Beauty webshop. Met directe leveringen van fabrikanten kunt u apparatuur kopen tegen een kostprijs die een orde van grootte lager is dan in winkels van andere leveranciers. Bovendien kunt u gratis leren werken met de gekochte apparatuur in een voor u geschikt formaat.
Na het voltooien van de cursus ontvangt u een certificaat, wat handig is bij het werken met patiënten. En bij aankoop ontvangt u een garantiekaart. Het zal u beschermen in geval van garantiefouten. U kunt onder andere bezorgen vanuit elke hoek van het land.
Meer advies nodig? Neem contact op met de winkelmanager. Bel hiervoor de nummers die u op de site ziet staan, of laat een terugbelverzoek achter, en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Specificaties:

Complete set - 2 patronen

Spanning - 220 V, 50-60 Hz

Golflengte - 530-1100 nm, 650-1100 nm

Spotgrootte - 4x4 mm, 1x6 mm

Energie IPL - 1-10 J/cm2

Aantal pulsen - 2 (ontharing), 5 (huidregeneratie)
 
Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.