Foto-epilatie apparaat SHR IPL 3535

Productcode:
1646
Leverancierscode:
3535
Beschikbaar:
Op voorraad

2.400,00€

course-cert ce-cert

Uw aandacht op de site ems-beauty.es presenteerde een apparaat voor foto-epilatie SHR IPL 3535. Klein maar functioneel, het stelt u in staat om te gaan met vervelende vegetatie op elk deel van het lichaam en gezicht.
Onderscheidende kenmerken

Foto-epilatie IPL (gepulseerd licht) is een effectieve methode voor het verwijderen van overtollige, ongewenste haren. Deze behandeling is gemakkelijk en pijnloos en heeft tot doel de haargroei te verminderen door kiemcellen te vernietigen. IPL is een zachte en veilige behandeling die geschikt is voor alle huidtypes.
Met IPL (gepulseerd licht) kunt u een breed scala aan golflengten genereren. SHR-technologie (Super ontharing) combineert lasertechnologie en de voordelen van gepulseerd licht, d.w.z. maakt een hoogwaardige behandeling met uitstekende resultaten en ontharing mogelijk.
Voordelen van het IPL SHR foto-epilatieapparaat:
Eén SHR-pulsmodus kan onmiddellijk energie afgeven, in plaats van IPL waar veel pulsen geconcentreerd zijn en de energie van de eerste puls de patiënt kan storen.
Het licht van het SHR-apparaat is violet en infrarood gefilterd, geabsorbeerd door water en heeft dus geen bijwerkingen voor het lichaam.
De pulsfrequentie is van 1 tot 10 Hz, wat een snelle en veilige behandeling mogelijk maakt.
Het apparaat gebruikt een golflengte van 640-950 nm om pijn tijdens de behandeling te verminderen.
Professioneel koelsysteem dat 3 geavanceerde water-, halfgeleider- en luchtkoelingstechnologieën combineert.
Er zijn 2 manieren om te gebruiken: voor thuis en professioneel.
5 beschermingsniveaus die absolute veiligheid garanderen.
Het vervangen van de IPL lamp is heel eenvoudig, je kunt ongeveer elke 2000 behandelingen doen.
Deze kenmerken onderscheiden het gepresenteerde apparaat van andere apparaten, waardoor het de beste assistent van een schoonheidsspecialiste is.
Contra-indicaties voor gebruik

U moet er zeker van zijn dat uw patiënt een geschikte kandidaat is voor behandeling. Dit is hoe het zal zijn als het geen enkele contra-indicatie heeft voor de behandeling:
zwangerschap en borstvoeding;
verergering van chronische ziekten;
auto-immuunziekten;
oncologie;
pathologie van het endocriene systeem;
ingebouwde pacemaker;
schade aan de integriteit van de huid;
inflammatoire en schimmeldermatologische processen;
ziekten van de bekkenorganen;
menstruatiecyclus;
koortsachtige aandoeningen;
epilepsie en zenuwaandoeningen.
Als het apparaat onder een van de omstandigheden wordt gebruikt, bestaat het risico dat de patiënt ernstige gezondheidsproblemen krijgt.
Plaats een bestelling

Interesse in ons aanbod? Bestel dan een foto-epilatieapparaat tegen de beste prijs via het bedrijf European Medical Systems. Hier vindt u alleen gecertificeerde systemen, waarvan u de werkingsregels gratis kunt leren.
U kunt de training volgen in een voor u geschikte vorm en na voltooiing ontvangt u een certificaat. U krijgt ook een servicegarantie om u te helpen als u problemen ondervindt. U kunt onder andere bezorgen in alle uithoeken van het land.
Als u aanvullend advies nodig heeft, neem dan contact op met onze manager. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en u wordt zo snel mogelijk teruggebeld om u bij alle zaken te helpen.
Technische specificaties
 
Spanning - 220 V, 50-60 Hz

Vermogen - 3000 W

Golflengte - 640-950 nm, 690-950 nm of 750-950 nm

Pulsenergie - 1-50 J/cm2

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Afmetingen - 51x39,5x106 cm

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.