Foto-epilatie apparaat IPL 4602

Productcode:
1648
Leverancierscode:
4602
Beschikbaar:
Op voorraad

2.850,00€

course-cert ce-cert

De site ems-beauty.es presenteert een functioneel apparaat voor foto-epilatie IPL 4602. Met een klein formaat kan het pijnloos en effectief omgaan met ongewenst haar op elk deel van het lichaam.
Apparaatmogelijkheden

SHR-technologie combineert laser en gepulseerd licht om uitstekende resultaten te bereiken. Haarreductie met SHR is een innovatieve methode die al na de eerste behandeling resultaat garandeert.
De behandeling is snel en pijnloos en is daarom erg populair geworden. Traditionele IPL maakt gebruik van pulsen en past een grote hoeveelheid energie toe, die via melanine naar de haarwortel wordt getransporteerd, in plaats daarvan gebruikt de SHR-technologie melanine slechts gedeeltelijk en verwarmt de huid zachtjes. Met dit apparaat is de behandeling prettig, pijnloos en effectief. Deze methode zorgt ervoor dat 80% van het haar wordt verwijderd en na elke sessie wordt het haar verminderd en verzwakt.
 Na een paar sessies krijgt u een zichtbare verbetering van de huid, en dit is aan te raden voor mensen die lijden aan folliculitis. Het wordt aanbevolen om elke 4-6 maanden 1 sessie te herhalen. En het belangrijkste om een ​​​​uitgesproken resultaat te bereiken, is de afwezigheid van contra-indicaties.
Contra-indicaties voor behandeling

Hier, met dergelijke contra-indicaties, kan het gebruik van het systeem de gezondheid van de patiënt ernstig schaden:
zwangerschap en lactatieperiode;
chronische ziekten in de acute fase;
auto-immuunziekten;
oncologische neoplasmata;
pathologie van het endocriene systeem;
ingebouwde pacemaker;
mechanisch trauma aan de huid;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
ziekten van de bekkenorganen;
menstruatiecyclus;
koortsachtige toestanden.
Onderzoek de vroegere en huidige ziekten van de patiënt om een ​​positief behandelresultaat te garanderen. Anders bestaat het risico op ernstige gezondheidsproblemen.

Bestelling levering

Als u een geschikt foto-epilatieapparaat heeft gevonden, bestelt u dit voor een betaalbare prijs via de EMS-Beauty online winkel. Bij ons kunt u niet alleen gecertificeerde apparatuur kopen, maar u kunt ook gratis de regels van de werking ervan leren in een formaat dat voor u geschikt is. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat.
En bij aankoop krijgt u een garantiekaart, waarmee u verzekerd bent in geval van storingen. U kunt onder andere bezorgen in alle uithoeken van het land.
Om een ​​aankoop te doen, laat u een terugbelverzoek achter, en onze manager neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Specificaties:

Frequentie - 1-10 Hz

Spotgrootte - 15x50 mm

Spanning - 220V, 50-60 Hz

Pulsenergie - 1-26 J/cm2

Pulsduur - 1-15 ms

Afmetingen - 60x46x34 cm

Gewicht - 24 kg

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.