Foto-epilatie-apparaat 6010

Productcode:
1651
Leverancierscode:
6010
Beschikbaar:
Op voorraad

10.000,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de website ems-beauty.es een functioneel foto-epilatieapparaat 6010. Hiermee wordt het probleem van ongewenst haar snel en pijnloos opgelost.
Apparaatmogelijkheden

De foto-epilator 6010 is multifunctioneel omdat hij niet alleen een SHR-functie heeft, maar ook superontharing en huidverjonging. Met dit apparaat kunt u uitstekende resultaten behalen. SHR-technologie vermindert de haargroei door kiemcellen te vernietigen en elimineert meer dan 80% van ongewenst haar. Dit proces is niet-invasief en vermindert het risico op huidbeschadiging drastisch.
Met dit systeem kunt u ook de volgende huidproblemen oplossen of verlichten:
Acne en littekens.
Couperose en telangectasieën.
Ongewenst en hypertrichosis haar.
Hyperpigmentatie.
Door fotoverjonging van de huid kunt u de vorming van nieuw collageen biologisch stimuleren en zo de ernst van leeftijdsgebonden veranderingen verminderen. Een van de belangrijkste voordelen van dit apparaat is een set van 3 mondstukken voor de behandeling van verschillende delen van het lichaam:
1. Nozzle met een variabel filter, met een spotgrootte van 12x30 mm2 waarmee u kleine delen van het gezicht kunt behandelen.
2. Nozzle met een vast filter en een spotmaat van 15x30 mm2 voor de behandeling van benen.
3. Nozzle met vast filter en spot maat 8x15 mm2, voorbereid voor ontharing oksels en bikinilijn.
Een van de voordelen van het apparaat is dat het SHR-lampen heeft uit de Verenigde Staten, die bekend staan ​​om de langste levensduur. Tevens voorzien van een geïntegreerde water- en stroomstekker, deze is zeer veilig en stabiel en zorgt voor een betere koeling. Het apparaat heeft een besturingssysteem dat de watertemperatuur en luchtstroom regelt om onverwachte schade te voorkomen.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas, als een persoon contra-indicaties heeft voor foto-epilatie, kan de implementatie ervan de gezondheid ernstig schaden. Wees daarom tijdens het eerste consult attent op de patiënt en zorg ervoor dat hij geen van deze aandoeningen heeft:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
verergering van chronische ziekten;
auto-immuunziekten;
oncologische ziekten;
pathologie van het endocriene systeem;
ingebouwde pacemaker;
schade aan de integriteit van de huid;
ontstekings- en schimmelprocessen van de huid;
zenuwaandoeningen;
ziekten van de bekkenorganen.
Als een cliënt ook maar één van deze aandoeningen heeft, moet u hem de behandeling voor zijn eigen bestwil ontzeggen.
Plaats een bestelling

Heeft u uw ideale foto-epilatieapparaat gevonden? Schiet dan op om het voor de beste prijs te kopen via de EMS-Beauty online winkel. Met directe leveringen van fabrikanten kunt u apparatuur kopen tegen een kostprijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land, omdat we ze van fabrikanten leveren. En we zullen u gratis leren hoe u het kunt gebruiken in een formaat dat voor u geschikt is.
Na het voltooien van de training ontvangt u een certificaat dat uw kwalificaties in het bijzijn van patiënten bevestigt. En bij aankoop krijgt u garantie. En via verschillende koeriersdiensten kunt u de bezorging naar alle uithoeken van het land laten bezorgen.
Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag in op de website en onze manager belt u zo snel mogelijk terug om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Spanning - 220V/110V

Vermogen - 4000 W

Pulsenergie - 1-50 J/cm2

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Golflengte - 480 nm, 530 nm, 590 nm, 640 nm, 690 nm

Pulsinterval - 0.1s/0.2s/0.3s/0.5s/1s

Koelsysteem - lucht + water

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.