Flanellen cape op de hoofdsteun

Productcode:
1240
Leverancierscode:
5651
Beschikbaar:
Op voorraad

7,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 12

Ems-beauty.es biedt een set flanellen hoofdsteunhoezen die de levensduur van uw massageapparatuur verlengen. Met hen garandeert u de hygiëne en netheid van de werkplek.
De behoefte aan keuze

Voor een schoonheidssalon is de juiste keuze van meubilair en apparatuur belangrijk, maar het is ook zo belangrijk om de functionaliteit en esthetische uitstraling daarvan in het leven te behouden. Bij het uitvoeren van medische en esthetische procedures zetten professionals die de mening van hun cliënten waarderen werkplekhygiëne bovenaan de lijst.
Het constante gebruik van ontsmettingsmiddelen kan negatieve effecten hebben op alle apparatuur. Om slijtage te voorkomen en ervoor te zorgen dat de patiënt zich schoon voelt, raden we aan een flanellen donut te gebruiken die zich om een ​​hydroscopische stof wikkelt die vocht absorbeert en zacht en aangenaam aanvoelt. Ze hebben de vorm van een donut en glijden niet weg tijdens de behandeling. Het pakket bevat 4 stuks.
U kunt een set flanellen capes voor de hoofdsteun kopen via de EMS-Beauty online winkel voor de prijs van de fabrikant. En het is mogelijk om levering door heel Europa te bestellen via verschillende koeriersdiensten. Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag voor een terugbelverzoek in, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken. Of bel ons zelf op de nummers die op de site staan ​​vermeld, dan helpen we je bij een aankoop.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.