Fiber optische laser D-LAS 120

Productcode:
1714
Leverancierscode:
793
Beschikbaar:
Op voorraad

10.900,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert ems-beauty.es de D-LAS 120 diodelaser voor effectieve en pijnloze ontharing. Hiermee wordt ontharen veel gemakkelijker voor de arts en effectiever voor de patiënt.
Apparaatmogelijkheden

Het nieuwe generatie laserapparaat D-LAS 120 is ontworpen voor ontharing, waardoor het mogelijk wordt om snel en effectief in te werken op de haarzakjes. Het gebruik ervan in moderne schoonheidscentra zorgt voor een bijna pijnloze behandeling van haargroeigebieden, waardoor ze voor een lange periode van hun aanwezigheid worden bevrijd. Het werkingsprincipe van het apparaat is gebaseerd op glasvezellaserdiodes die lichtstralen genereren.
Nadat ze de matrix hebben doorkruist, worden ze omgezet in een multimodale vezel met één kern die rechtstreeks energie aan de lens levert. Dankzij de standaardgolflengte van 808 nm dringt het rechtstreeks door tot in de diepte van de follikel tot in de pigmentcellen. Door een optie in het aanraakscherm te selecteren, kunt u niet alleen het vermogen aanpassen, maar ook de duur van de flits zelf. Als gevolg van het feit dat melanocyten een grote hoeveelheid lichtenergie kunnen absorberen, treedt er overmatige verwarming in hen op. Door een dergelijke blootstelling aan temperatuur sterven zowel de cellen zelf als de haarzakjes af, die er vervolgens afvallen. Een nieuwe hervorming van de bollen is pas na 7-10 jaar mogelijk.
Door de breedte van de punt van de manipulator kunt u een zo breed mogelijk gebied vastleggen, wat het proces aanzienlijk versnelt, maar u niet in staat stelt de lichtstralen te verstrooien. De handige vorm van het handvat vergemakkelijkt de procedure, zelfs op moeilijk toegankelijke plaatsen. De aanwezigheid van dergelijke innovatieve technologieën garandeert een hoog rendement, een lange levensduur en onderhoudsgemak.
Het ontwerp van het apparaat is gemaakt met het vooruitzicht van gebruik in stationaire omstandigheden. Het apparaat zelf bestaat uit een kleine behuizing die zestien diodelasers bevat.
Met hun hulp wordt het licht gegenereerd dat nodig is voor de vernietiging van melanine. In het bovenste gedeelte is een kleurentouchscreen-monitor met een multifunctioneel menu bevestigd, met zijn hulp kunt u voor elke persoon individuele parameters selecteren.
Het systeem heeft een Russisch paneel. Het vertegenwoordigt de mogelijkheid om het geslacht van de cliënt te kiezen, zijn huidskleur, evenals het gebied waarop de behandeling zal worden gericht. Afhankelijk van de kenmerken die u invoert, worden alle technische parameters automatisch geselecteerd.
Contra-indicaties voor gebruik

Vergeet niet dat er een lijst met contra-indicaties is voor het gebruik van een laser:
zwangerschap en borstvoeding;
brandwonden, wonden, schrammen en schaafwonden op de behandelplaats;
suikerziekte;
ziekten van het cardiovasculaire systeem;
frisse kleur;
oncologische neoplasmata;
inflammatoire dermatologische ziekten;
spataderen in het behandelgebied.
Om te voorkomen dat de patiënt gezondheidsproblemen krijgt, moet u bij het eerste consult zorgvuldig zijn medische geschiedenis bestuderen. Anders kunnen de gevolgen groot zijn.
Plaats een bestelling

Heeft u de juiste apparatuur gevonden? Bestel hem via de EMS-Beauty webshop tegen de scherpste prijs in Europa. Bij ons kunt u de werkingsregels van het aangekochte systeem leren en na afloop van de cursus een certificaat ontvangen. U krijgt ook een servicegarantie, die u verzekert in het geval van een garantiefout.
De bezorging gebeurt door het hele land via verschillende koeriersdiensten. U kunt desgewenst ook gebruik maken van de zelfbezorgservice en de goederen ophalen in het magazijn.
Om een ​​aankoop te doen, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal spoedig contact met u opnemen. Of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij al uw vragen.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Vermogen - 640 W

Pulsbreedte - 5-600 ms

Energiedichtheid - 1-100 J/cm2

Frequentie - 1-10 Hz

Spotgrootte - 10 mm en 12 mm

Display - 12,4" touchscreen

Gewicht - 70 kg

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.