Fauteuil voor de meester ST-8-3 (ZD-2104)

Productcode:
1374
Leverancierscode:
ST-8-3
Beschikbaar:
Op voorraad

92,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de website ems-beauty.es een comfortabele en duurzame ST-8-3-stoel voor de meester. De sterkte van het frame en de mobiliteit van de wielen maken dit model een ideale keuze voor schoonheidsprofessionals.
Voordelen van het model

Kwaliteitsmeubilair is ongelooflijk belangrijk, omdat het de meest effectieve manier is om hoogwaardige werkomstandigheden te bieden en een optimale omgeving voor het personeel te creëren. Model ST-8-3 is een van de belangrijkste en meest succesvolle aankopen voor een specialist. Het model is een optimale combinatie van een redelijke prijs en hoge kwaliteit.
De stoel is ongelooflijk comfortabel; de rugleuning ondersteunt de rug perfect, stelt de meester in staat om lange tijd in een vaste positie te werken, zonder schade aan de gezondheid. De stoel is uitgerust met wielen waarmee de arts zich door de omtrek van het kantoor kan verplaatsen zonder op te staan. Met een handig hydraulisch mechanisme kunt u de hoogte aanpassen van 40 cm tot 50 cm voor mensen van verschillende lengtes.
Bovendien is de elegante eenvoud van de stoel perfect geïntegreerd in het interieur van uw salon en zal de voordelen ervan benadrukken.
Uitchecken

Als je een geschikte stoel voor de master hebt gevonden, kun je deze voor een zacht prijsje kopen via het bedrijf European Medical Systems. Omdat we al vele jaren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten van onze goederen 10% goedkoper dan die van andere leveranciers. Daarnaast kunt u van ons een servicegarantie krijgen.
Het is mogelijk om levering naar alle hoeken van Europa te bestellen. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een terugbelverzoek achter en onze manager neemt tijdens kantooruren contact met u op. U kunt ons ook bellen op de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, dan zullen wij u adviseren.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.