Fauteuil voor de meester ST-8-2 (ZD-2116)

Productcode:
1373
Leverancierscode:
ST-8-2
Beschikbaar:
Op voorraad

88,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

Op de site ems-beauty.es wordt een comfortabele en mobiele stoel voor de meester ST-8-2 onder de aandacht van specialisten gebracht. Zonder dergelijke apparatuur is het moeilijk om je het werk van een schoonheidsspecialiste en een nagelmeester voor te stellen, en als hij ook een betaalbare prijs heeft, moet je een bestelling plaatsen.
Waarom kiezen voor dit meubel?

Het werk, met verwijzing naar voortdurende oogvermoeidheid, is ongelooflijk moeilijk en nauwgezet. We hebben het over een manicure, omdat na een paar uur niet alleen het zicht wazig is, maar ook omdat de hele dag in een ongemakkelijke houding scherpe pijnen in de rug of nek verschijnen. Dit geeft de noodzaak aan om de juiste meubels van hoge kwaliteit te selecteren. Het creëren van een echt comfortabele omgeving voor de meester is de sleutel tot goed werk en een ongelooflijk aantal vaste klanten.
De ST-8-2 ambachtsstoel heeft een strakke, eenvoudige vorm waardoor hij een echt waardig onderdeel van de hele kamer is, maar elegantie is niet het enige verkoopargument. De stoel is ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken; het is ontworpen om de hele dag door een comfortabele werkomgeving te bieden.
De rugleuning van de stoel geeft veel steun en helpt je ontspannen. En door de aanwezigheid van wielen kunt u hem snel naar elke hoek van het kantoor slepen. Bovendien is de hoogte van deze uitrusting verstelbaar van 40 tot 50 cm dankzij een handige hendel die zich direct onder de stoel bevindt. Maar kleuren kunnen er op verschillende apparaten iets anders uitzien. Als u op zoek was naar zo'n masterstoel, dan kunt u deze via de EMS-Beauty-winkel voor een veel voordeligere prijs kopen dan bij andere leveranciers.
Ook krijgt u van ons een servicegarantie, waarmee u verzekerd bent bij een storing. En u kunt via verschillende koeriersdiensten de levering naar elke uithoek van het land bestellen. Er is ook een ophaalservice voor u beschikbaar. Neem contact op met de winkelmanager om de juiste optie te kiezen. Vul hiervoor een terugbelverzoek in en verwacht deze tijdens kantooruren.
Specificaties:

Minimale hoogte - 40 cm

Maximale hoogte - 50 cm

Gewicht - 7 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.