Endodermale massage apparatuur ENDOMASSAGE SYSTEM 3035

Productcode:
1466
Leverancierscode:
3035
Beschikbaar:
Op voorraad

15.084,00€

course-cert ce-cert

Ben je al lang op zoek naar effectieve apparatuur voor lichaamsmodellering? Dan is het Endomassage 3035 systeem de juiste keuze. Met zijn hulp is de eliminatie van lichaamsvet en cellulitis nog gemakkelijker geworden.
Apparaatmogelijkheden

Alle vrouwen, ongeacht leeftijd, karakter en sportiviteit, hebben relatief los bindweefsel. Verschillende factoren, zoals genetische en hormonale aanleg, maar ook levensstijl en levensomstandigheden, zoals stress of burn-out, verhogen de vorming van cellulitis. Het wordt gegenereerd door de vermenigvuldiging van vetcellen, ze worden groter en groter en verstoppen dan de lymfevaten en bloedvaten. Dit omvat de opname van water en afvalproducten die in de weefsels worden geproduceerd. Maar nu is er een nieuwe behandeling: endomassage.
In tegenstelling tot alles wat eerder aan de cosmetica-industrie is aangeboden, helpt deze behandeling echt. Subcutane endomassage is ongebruikelijk. Het oefent geen druk uit op het weefsel, maar genereert een zuigvacuüm dat de diepe structuren van de huid bereikt. Op deze manier komen vetcellen onder de verstopping vandaan, nemen bloed- en lymfestroom de ophoping van water en afvalstoffen weg en wordt de huid zichtbaar gladder.
Een prettige bijkomstigheid: het proces stimuleert de aanmaak van collageen, wat leidt tot een verdere versteviging van de huid. Eén ding is zeker: met het Endomassage 3035 systeem kan cellulitis met groot succes worden behandeld. Maar de mogelijke behandelingen met het systeem gaan veel verder dan de behandeling van cellulitis. Het kan worden gebruikt om een ​​breed scala aan procedures uit te voeren:
Verbetering van de bloedcirculatie.
Verhoog de elasticiteit van de huid.
Behandeling van ziekten van de bovenste huidlagen.
Behandeling van spiercontracturen.
Eliminatie van blessures, kneuzingen, spierspanning.
Eliminatie van zwaarte en vermoeidheid in de benen.
Behandeling van osteochondrose en verschillende rugpijnen.
Endomassage 3035 werkt met een systeem dat is geïntegreerd in een speciaal vacuüm handrollersysteem. Zo wordt de huid gedeeltelijk geabsorbeerd en licht verwarmd. Zo wordt de efficiëntie van de procedure verhoogd. Maar om het gewenste resultaat te bereiken, is een reeks procedures vereist. Hun aantal hangt af van het specifieke probleem en de individuele kenmerken van het lichaam van de patiënt.
Contra-indicaties voor gebruik

Er zijn echter gevallen waarin de procedure niet kan worden uitgevoerd. Deze staten omvatten:
Recente behandelingen voor trombose en tromboflebitis.
Acute inflammatoire vaatziekten.
Oncologische ziekten.
Zwangerschap en de periode van borstvoeding.
Hypertensie.
Bloed ziekten.
Chronische ziekten in de acute fase.
Daarom is het eerste consult zo belangrijk: u krijgt de kans alles te weten te komen over de gezondheidstoestand van de patiënt. Als ten minste één van de bovengenoemde contra-indicaties wordt gevonden, moet de procedure worden geannuleerd.

Plaats een bestelling

Als u besluit een endomassageapparaat te kopen, kunt u dit tegen de beste prijs doen via de online winkel van EMS-Beauty. De kosten van onze apparatuur zijn 10% lager dan in andere winkels, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En tegelijkertijd leren we gratis hoe het gekochte systeem te gebruiken. Na afronding van de cursus, waarvan u de vorm zelf kiest, ontvangt u een certificaat voor het werken met patiënten.
Ook krijgt u bij aankoop garantie, waarmee u verzekerd bent in het geval van een garantiestoring. En u kunt vanuit elke hoek van het land laten bezorgen. Indien u dit wenst, kunt u gebruik maken van de zelfbezorgservice en de goederen zelf afhalen in het magazijn.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​handige optie te kiezen. Laat hiervoor een verzoek achter op de site en u wordt tijdens kantooruren teruggebeld.
Specificaties:

Complete set - 2 manippen

Spanning - 220 V

Frequentie - 50-60 Hz

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.