EMMANUEL lichaamsvet controle apparaat VELASHAPE

Productcode:
1821
Leverancierscode:
3793
Beschikbaar:
Op voorraad

6.000,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar effectieve bodyshaping apparatuur? Dan word je aangenaam verrast door het VelaShape EMMANUEL systeem van de EMS-Beauty store. De combinatie van de beste technologieën in één apparaat stelt u in staat om veel sneller met verschillende lichaamsimperfecties om te gaan in vergelijking met klassieke systemen.
Functionele kenmerken

EMMANUEL is een VelaShape-technologie die is ontworpen om vetophopingen, cellulitis en veroudering tegen te gaan. VelaShape is een gecombineerde technologie van vacuümrollermassage, RF-lifting, infrarood en laser-infraroodverwarming, waarmee u in een korte reeks procedures uitgesproken en langdurige resultaten kunt bereiken. Het EMMANUEL-apparaat zorgt voor het gewenste effect in slechts 2-4 sessies.
Het werkingsprincipe is eenvoudig. Ten eerste breekt de combinatie van mechanische effecten van vacuüm en rollers onderhuids vet af, versnelt de beweging van lymfe en bloedcirculatie en bevordert ook de uitzetting van bloedvaten. Vervolgens wordt een krachtige verwarming van de weefsels uitgevoerd, waardoor de stofwisseling wordt versneld, vet wordt geëmulgeerd en uitgescheiden door het lichaam en de structuur van de huid verbetert.
Vanwege de aanwezigheid van een set mondstukken, kunnen de bovenstaande procedures op elk deel van het lichaam en gezicht worden uitgevoerd. VelaShape is goedgekeurd door de FDA, wat de hoge efficiëntie en veiligheid bevestigt. De combinatie van 4 verschillende technologieën stelt u in staat om uitgesproken en langdurige resultaten te bereiken in een korte procedure. Door de aanwezigheid van twee mondstukken kunt u procedures uitvoeren op verschillende delen van het lichaam en het gezicht. En hun ergonomische vorm maakt het voor de schoonheidsspecialist gemakkelijker om het hele proces te managen.
Dankzij de eenvoudige bediening kan het apparaat worden gebruikt door specialisten met verschillende opleidingsniveaus. En ondanks het ongebruikelijke ontwerp, namelijk het verticale systeem, past de uitrusting zich perfect aan elk interieur aan.
Contra-indicaties voor gebruik

Voordat u met de behandeling begint, moet u ervoor zorgen dat uw patiënt geen contra-indicaties heeft. Waaronder:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
oncologische processen in het lichaam;
pathologie van het endocriene systeem;
psychische aandoening;
nier leverfalen;
auto-immuunziekten;
hemorragische aandoening;
kwaadaardige neoplasmata op de behandelingsplaats;
mechanische schade aan de huid;
inflammatoire en etterende dermatologische processen;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
koortsachtige aandoeningen;
kritieke dagen.
Als u de apparatuur onder een van deze omstandigheden gebruikt, bestaat het risico dat er ernstige bijwerkingen optreden bij de patiënt.
Uitchecken

Als u besluit een VelaShape-apparaat te kopen, doe dit dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty-winkel. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten ervan vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. En als bonus geven we gratis training over het werken met het geselecteerde apparaat.
Het formaat van de training is aan jou. Na voltooiing wordt een certificaat afgegeven dat uw kwalificaties voor patiënten bevestigt. En bij de aankoop krijgt u garantie op service. Bovendien kunt u via verschillende vervoerders de levering naar alle uithoeken van het land bestellen. Maar je kunt ook een ophaalservice afhalen als je wilt.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager op de nummers die u op de site ziet. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Specificaties:

Rotatie van rollen - 180 graden

RF-frequentie - 10 Hz

Spanning - 110-220 V

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.