Elos-foto-epilatie apparatuur 4in1 ESTI-140C

Productcode:
1497
Leverancierscode:
2952
Beschikbaar:
Op voorraad

11.900,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar functionele epileerapparatuur, let dan op het apparaat E-light ESTI - 140 S. De mogelijkheden van het systeem zullen zelfs ervaren professionals aangenaam verrassen.
Functionele functies

Met het ESTI - 140 S-apparaat kunt u voldoen aan de meest populaire behoeften van patiënten, wat uw schoonheidsbedrijf naar een nieuw niveau tilt. Het apparaat is uitgerust met 4S intelligente multifunctionele technologieën met een universele solid-fuss emitter. Als gevolg van de warmtebehandeling van de follikels verliest 100% van de bollen hun vermogen om zichzelf te vernieuwen.
Bovendien beïnvloedt het vanwege de "vrouwelijke" lasergolflengte alleen de follikels zonder de huidcellen aan te tasten. Vergeet niet dat de apparatuur ook een ND:YAG-laser heeft die tatoeages van elk type kan verwijderen. Bovendien kan ESTI - 140 S de opperhuid tot veertig graden Celsius verwarmen met behulp van RF-golven, die collageen gedeeltelijk denatureren en de dichtheid van de opperhuid verhogen, waardoor de huidplooien gladder worden en deze in het algemeen verjongen. Bovendien activeren technologieën huidregeneratieprocessen, wat zorgt voor een langdurig en langdurig effect.
Over het algemeen kan het gepresenteerde systeem een ​​aantal therapeutische effecten bieden:
verwijdering van ongewenst haar op het gezicht en lichaam;
behandeling van folliculitis;
eliminatie van ontstekingen na het scheren;
losse huidverstrakking;
vermindering van de ernst van littekens, littekens, striae;
rimpels gladstrijken;
toename van stevigheid en elasticiteit van weefsels.
De keuze van de instellingen hangt af van het type huid en de problemen. Bovendien wordt de duur van de cursus ook beïnvloed door de leeftijd van de patiënt en de individuele kenmerken van zijn lichaam. Lees de instructies in detail voordat u aan het werk gaat.

Contra-indicaties voor behandeling

Bij het gebruik van het apparaat is er een belangrijk punt: het kan schadelijk zijn voor de gezondheid als de patiënt er contra-indicaties voor heeft. Deze staten omvatten:
zwangerschap en lactatieperiode;
oncologische neoplasmata;
verergering van chronische ziekten;
acute infecties en ontstekingsziekten;
mechanische schade aan de huid op de behandelplaats;
koortsaandoeningen en acute luchtweginfecties;
lichtgevoeligheid en epilepsie;
suikerziekte;
pathologie van het hart en de bloedvaten;
menstruatiecyclus.
Informeer tijdens het eerste consult bij de patiënt over alle ziekten die hij heeft en heeft gehad om een ​​volledig beeld te krijgen van de behandeling en of deze nuttig is voor de patiënt of alleen zijn gezondheid schaadt.

Uitchecken

Jouw perfecte pasvorm gevonden? Bestel het voor een 10% lagere prijs in de EMS-Beauty webshop. De reden voor zo'n gunstige prijs in directe leveringen van fabrikanten in de afgelopen jaren. Daarnaast geven we je gratis training over het gebruik van het apparaat.
De training wordt gegeven in een formaat dat voor u geschikt is en na voltooiing ontvangt u een certificaat. Bij aankoop ontvangt u ook een garantiekaart voor service. En u kunt in alle uithoeken van het land laten bezorgen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat je een verzoek achter op de website, en onze manager zal op een weekdag contact met je opnemen om alle details te verduidelijken.

Specificaties:

Golflengte - 755/1064 nm

Koelsysteem - lucht + halfgeleider + water

Spotgrootte - 15x50 mm

Frequentie - 6 Hz

Afmetingen - 60 x 62 x 112 cm

Afmetingen verpakking - 69 x 70 x 127 cm

Vermogen - 2000 W

Frequentie - 50-60 Hz

Spanning - 110/220 V

Gewicht - 59 kg

Garantie - 24 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.